Ciorba de burtă, bombă cu ceas pentru ficat. Ce se întâmplă cu smântâna din ea. Amalia Arhire rupe tăcerea despre ciorba favorită a românilor

Data publicării:
Ciroba de burtă, captură video Youtube
Descriere foto: Ciroba de burtă, captură video Youtube

Ciorba de burtă este cel mai consumat fel de mâncare în restaurante și nu numai. Doar că aceasta poate fi nocivă. Află de ce.

Ciorba de burtă este un fel de mâncare nelipsit din meniul oricărui restaurant. Numai că aceasta nu este sănătoasă. Poți avea probleme medicale dacă consumi frecvent ciorbă de burtă.

Burta de porc este un fel de mâncare populară din carne în bucătăria mondială. Puteți găsi burtă de porc peste tot în lume în diferite culturi. Aroma sa bogată și versatilitatea fac din burta de porc o opțiune populară acasă și în multe restaurante.

După cum sugerează și numele, burta de porc este o bucată grasă de carne. Acest lucru vă poate face să vă întrebați dacă este sănătoasă și dacă oferă beneficii nutriționale.

Ciorba de burtă, de ce nu este sănătoasă

Medicul nutriționist, dr. Amalia Arhire a explicat, în exclusivitate, pentru DC Medical de ce ciorba de burtă nu este sănătoasă. 

”Ciorba de burtă nu e sănătoasă din cauza cantității mari de smântână din ea", atrage atenția medicul nutriționist Amalia Arhire.

De asemenea, medicul ne-a explicat când și cum putem consuma ciorba de burtă în mod corect.

 Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel