Cine vine la “Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce Bianca Rus a fost eliminată din competiție

Data publicării:
Emy Alupei, foto: Bravo, ai stil! Celebrities
Descriere foto: Emy Alupei, foto: Bravo, ai stil! Celebrities

O nouă concurentă cu drepturi depline se vă alătură celorlalte aspirante la titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce, în ediția de sâmbăta trecută, Bianca Rus a fost eliminata din competiție. 

Emy Alupei este noua concurentă care luptă pentru a-și demostra veleitățile stilistice și intra în cursa pentru a căștiga marele premiu.

Emy Alupei este cunoscuta publicului telespectator după participarea acesteia în reality show-ul “Survivor Romania”, fiind una dintre cele mai puternice concurente din Tabăra Faimoșilor. După ce și-a testat limitele fizice și a demonstrat că este o fire extrem de puternica, ambițioasă și cu o anduranță aparte, pe durata șederii sale în Republica Dominicana, iată că Emy Alupei vine la “Bravo, ai stil! Celebrities” pentru a-și demonstra și veleitățile artistice.

Participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities” reprezina, pentru ea, o provocare uriașa și, în aceeași măsură, o modalitate de a se exprima prin vestimentație și a învață trucuri stilistice care să îi puna în valoare calitățile.


“Sunt foarte emotionata! Nu imi este frica de absolut nimeni, decat de Dumnezeu. Am venit aici, la <Bravo, ai stil! Celebrities” ca sa invat, sa gresesc. Nimeni nu este perfect! De abia astept batalia stilistica”, spune Emy Alupei.

Andreea Emilia Alupei sau Emy Alupei, așa cum este cunoscuta publicului din Romania are 21 de ani și este prima voce feminina a muzicii trap romanești. Artista și-a făcut debutul în industria de entertainment din Romania, în 2016, când a participat la un cunoscut concurs muzical. Emy Alupei are un stil aparte, atât din punct de vedere muzical, cât și vestimentar, în muzica lansând nenumărat single-uri controversate care au cucerit mediul online și care au adunat milioane de vizualizări pe rețele sociale.

Daca în jungla din Republica Dominicana Emy Alupei a  supraviețuit, rămâne de văzut daca aceasta vă răzbi și în bătălia stilistica de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și care vă fi parcursul ei vestimentar, în aceasta competiție.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel