Cine va moșteni întreaga avere a lui Petrică Mîțu Stoian. Artistul era divorțat și nu a avut copii

Data actualizării: | Data publicării:
Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mâțu Stoian, sursa facebook

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 61 de ani. Marele artist nu a avut copii și era divorțat. Ce se va alege de averea sa.

Lumea muzicii folclorice este devastată de pierderea marelui artist.

Avertismentul pneumologilor după moartea cântărețului Petrică Mîțu Stoian: „Astmul şi boala cronică de plămâni au contraindicație la camera hiberbară”

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Regretatul artist a preferat întotdeauna să țină departe de ochii curioșilor viața personală. Acesta a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela. Ulterior, cei doi au luat decizia de a pune capăt căsniciei și au divorțat. Pentru că  nu au avut copii împreună, magistrații Judecătoriei Târgu Jiu au admis acțiunea chiar de la primul termen.

După această separare, Petrică Mîțu Stoian nu s-a mai recăsătorit și nici nu a avut copii.

„Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie”, mărturisea el, la un post TV, în urmă cu 9 ani.

 

Artistul a povestit că relația lor s-a destrămat în momentul în care el a părăsit Ansamblul ”Doina Gorjului” și s-a mutat la Craiova. Atunci, fosta soție a preferat să rămână la Târgu Jiu. Totodată, regretatul artist a precizat că nu i-au plăcut niciodată copiii, acesta fiind și motivul pentru care nu a devenit tată.

„Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a afirmat Stoian la vremea aceea. 

„Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, mai mărturisea solistul, arată Realitatea.net.

Cine va moșteni averea lui Petrică Mîțu Stoian


După zeci de ani de muncă, solistul a reușit să strângă o avere considerabilă. După divorț, el nu a mai simțit nevoia să se căsătorească și era încântat de viața de burlac. 

Deși nu a avut niciodată copii, artistul declara, în urmă cu ceva timp, că are mai mulți nepoți. Cel mai probabil, averea sa va merge către aceștia. 


„În privinţa recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieţii. Îmi este foarte bine aşa, am o relaţie, sunt foarte bine şi mi-aş dori să rămână aşa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor. Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaş, că asta este, nu sunt singurul.

Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmaşi. Asta nu este un capăt de ţară. Am destui nepoţi care sunt aproape de mine. Cine e aproape de mine, mă iubeşte şi mă respectă, are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere!”, declara artistul în urmă cu mai mulți ani. 

În ultimii ani, a investit în agricultură


În perioada pandemiei, artistul s-a reprofilat. Având în vedere numărul mult mai mic de concerte pe care le susținea din cauza restricțiilor, el a decis să înceapă o nouă afacere: cultiva căpșuni, iar nepoata sa îl ajuta. 

La Isverna cultiv căpșune, pe un teren de 3.000 de metri pătrați. Părinții nu mai sunt în viață, fiica surorii mele, nepoata, are casa ei, iar eu trag la casa părintească, atunci când ajung acolo. Dar nepoata se ocupă, i-am dat teren.

Ai mei puneau porumb și eu am zis într-o doară: «Hai să punem căpșuni!». Am pus de probă și așa a rămas. La munte, unde clima este mai rece, se coc mult mai târziu, avem chiar și în septembrie. Se coc pe rând”, a declarat Petrică Mîțu Stoian redacției Impact.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel