Cine sunt vedetele care participă la SURVIVOR ROMÂNIA. Lista completă

Data actualizării: | Data publicării:

Iată cine sunt vedetele care intră în competiția SURVIVOR România. Ei vor forma echipa FAIMOȘILOR

Cătălin Măruță a anunțat astăzi cine sunt vedetele care vor participa la noul sezon al competiției Survivor România, de la ProTV. 

Echipa Faimoșilor a luat cu asalt platoul emisiunii „La Măruță”, de la PRO TV, unde au dezvîluit ce planuri au plenntru competiția care urmează să înceapă. 


Cine sunt cei 12 faimoși

Astfel, echipa faimoșilor va fi formată din: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Laura Giurcanu, Cătălin Smărăndescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac. 

Survivor România s-a mutat la PRO TV

Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen. 

 
Produs în mai mult de 40 de teritorii, Survivor a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni  la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat. 

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă,  fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție. 


Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.


Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoți concurenții acestui nou sezon și va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel