Cine sunt oamenii saturnieni și ce se întâmplă cu ei la vârsta de 40 de ani? Te numeri printre ei? Află răspunsurile de la Daniela Simulescu

Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS
Descriere foto: Astrolog Daniela Simuleescu, foto ASTROSENS

Viața începe la 40 de ani? Cine sunt saturnienii sau legătura dintre oameni și vinuri. Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne vorbește despre un subiect pe care l-a aprofundat în ultimii ani. În hărțile natale ale oamenilor apare această tendință de a începe cu adevărat viața mai târziu în cazul anumitor poziții ale planetei Saturn. 

Cine sunt, de fapt, oamenii saturnieni? Ei bine, sunt aceia care își încep viața mai târziu, având un Saturn puternic în astrogramă.

Saturn, cunoscut și ca Marele Malefic sau profesorul care ne aduce lecții ce au mare legătură cu timpul, vorbește despre disciplină, efort, duritate, exigență, maturitate. Însă, dacă ții cont de rigorile sale, Saturn îți va aduce cu adevărat succesul. 

Cum știi dacă ești saturnian

Cele mai importante aspecte ale acestui concept de „saturnian” se leagă de următoarele detalii pe care ar fi bine să verificați dacă le aveți în astrogramă:

-Planetele personale să fie în Capricorn, Soarele în Capricorn, dar și Luna (care arată emoțiile), Marte (care arată acțiunea), Venus (care arată iubirea) și Mercur (care arată gândirea).

-Cei care au Saturn lângă Lună, Venus, Marte

Atunci când Saturn este lângă Lună, persoana respectivă își va suprima emoțiile, dacă este lângă Venus, i se va părea că nu merită iubire, iar dacă este lângă Marte, în special bărbaților li se va părea că e nevoie să își exprime mai intens masculinitatea, căutând o oarecare doză de  validare din partea celorlalți. 

-Cei cu Ascendentul în Capricorn

-Cei care îl au pe Saturn în casele 1, 4, 7 sau 10. 

Saturn în casa a 7-a, de exemplu, presupune lungi perioade de singurătate sau relații foarte lungi sau o succesiune a ambelor situații. Totodată, aceștia vor avea relații cu oameni cu diferențe mari de vârstă. 

-Conjuncții - opoziții ale lui Saturn cu planetele personale

Saturnienii au nevoie mereu de mai mult timp pentru a se dezvolta și devin mai buni odată cu vârsta, exact ca vinul! Cu cât trece mai mult timp peste ei, cu atât vor fi mai savuroși, iar schimbarea lor târzie nu va trece neobservată pe lângă ceilalți. 

În prima parte a vieții Saturn le aduce acestor oameni teste, provocări, traume, suferințe, însă toate acestea sunt probe. Exact ca în basme, eroul va trebui să treacă peste probele impuse pentru a se putea forma, pentru a primi jumătate din împărăție și pentru a se putea căsători cu prințesa.

Saturnienii se vor regăsi după vârsta de 40 de ani deoarece Saturn în prima parte a vieții le-a fost ca un pietroi în spinare, greu de dus și frustrant, însă odată cu trecerea anilor și cu depășirea obstacolelor, el s-a transformat într-o pietricică numai bună de pus în buzunar, explică Daniela Simulescu. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 31 iul 2022, 12:09 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience