Cine sunt noii concurenți de la Survivor România. Artistul care intră în luptă pentru fiul său, grav bolnav: „Am venit pentru băiatul meu”

Data publicării:

Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției Survivor România în ediția specială! 
Astăzi, o persoană va pleca direct acasă

A trecut o săptămână de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start pe plaja toridă din Dominicană! Într-un timp foarte scurt, concurenții au aflat de existența Exilului, au pierdut deja 2 colegi și au înțeles că în Survivor nu există previzibil sau zile liniștite. Chiar dacă adaptarea nu le-a fost deloc ușoară, timpul nu a avut răbdare cu ei, așa că doar cei mai puternici au reușit să meargă mai departe! Aseară, concurenții au avut parte de unele dintre cele mai mari surprize de până acum. 

Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete au ajuns în Exil și au avut parte de un șoc! Acolo se mai aflau doi concurenți: Kamara și Alexandra Ciomag, abia intrați în competiție. Chiar aceasta a și fost formula de luptă pe terenul de joc. Cei patru s-au luptat pentru revenirea în competiție, iar Ionuț, Kamara și Andreea și-au câștigat locurile în echipele lor, Faimoși, respectiv Războinici.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a spus Kamara.

Alexandra, mezina competiției, a pierdut jocul și a avut parte de o veste incredibilă: revine în Exil, dar nu singură! Trebuie să facă o alegere dificilă: un bărbat sau o femeie din orice echipă care să o însoțească și cu care să lupte. Toți concurenții rămași în joc simt o presiune imensă. Ar putea fi ultima lor noapte în Survivor România!

„Da! Chiar eu sunt, noua concurentă! Oficial fac parte din Echipa Războinicilor! Sunt recunoscatoare si mândră ca am ajuns să am șansa să concurez la Survivor. Mi-am dorit din tot sufletul sa fac parte din acest proiect și uite că orice e posibil! Voi da tot ceea ce e mai bun pe traseu! Era si cazul ca în acest an, să mai caștige și o fată!

Ambiția, determinarea, adaptarea sunt doar trei dintre cuvinte care mă descriu ca persoană și care v-au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt o războinică in viața de zi cu zi, dar acum a venit timpul să arăt că sunt o războinică și în cel mai tare show de televiziune din România! Știu că îmi veți fi alături și mă veți susține din fața micilor ecrane.
Xena, prințesa războinică, așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai bună versiune a sa.
Mi-am promis că voi luptă până la sfârșit și că voi da tot ceea ce e mai bun din mine. Nimeni si nimic “nu mă va calca în picioare”, chiar dacă sunt mezina echipei!
Să înceapă aventura! Un nou început! Și un ultim lucru de spus: “Ca să arăți că ești cel mai bun, trebuie să treci prin ce e mai greu!”, se descrie Alexandra Ciomag.

 

În doar câteva ore, telespectatorii vor afla pe cine va alege Alexandra Ciomag. Ce coleg sau colegă o va însoți în Exil și cu cine se va confrunta într-un joc în premieră, în care cineva o să plece direct acasă, de pe terenul de joc? 
Un sezon mai puternic decât oricine s-ar fi așteptat. Răsturnări de situație și neprevăzut la fiecare pas. Este cel mai puternic reality show și nu poate fi ratat! 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel