Cine sunt cei 11 finaliști ai sezonului 13 Românii au talent

Data actualizării: | Data publicării:

Lista finaliștilor sezonului 13 Românii au talent este completă

O nouă etapă a celui mai iubit show de divertisment din România s-a încheiat! Aseară, într-o atmosferă de excepție, au urcat pe scenă și ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon. Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, aceștia au făcut spectacol, iar seara s-a încheiat cu un tablou complet al finalei ce va urma săptămâna viitoare.

 

Dacă săptămâna trecută Bianca Avram și Oleg Spînu au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, aseară alți concurenți li s-au alăturat: Sandip Brahamin și Denisia Sănduleac. Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în marea finală, de pe 12 mai: Olya și Valera, Taheira Sașa, Sara Piliego, Sandip Brahamin și Eduard Dragu. Acestora, li s-a adăugat și Carina Veghiu care a primit un wild card din partea celor patru jurați.

 

Ediția le-a adus telespectatorilor un spectacol incredibil. Andi, Andra, Dragoș și Mihai s-au bucurat de prestațile oferite de concurenți și i-a recompensat cu laude și admirație pentru evoluția lor. Seara a fost întregită de Ana Ca de fiecare dată, reprezentațiile de acrobație, dans, muzică și magie s-au completat perfect și le-au oferit celor de acasă un final de săptămână de neuitat.


Vinerea viitoare, show-ul #magic ajunge la marea finală! ! 11 concurenți vor lupta pentru marele premiu, în direct pe PRO TV și VOYO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel