Cine sunt artiștii anului 2020. Billboard a făcut anunțul

Data publicării:
Post Malone, sursa foto Facebook
Descriere foto: Post Malone, sursa foto Facebook

Finalul anului 2020 este aproape, iar Billboard a anunțat care sunt cei mai buni artiști. Cine se află pe prima poziție în clasament?

Anul 2020 nu a fost mai bun nici pentru artiști. Aceștia au fost nevoiți să se adapteze situației și să își anuleze toate concertele. Chiar dacă au fost nevoiți să stea mai mult în casă sau prin studiourile de înregistrări, artiștii momentului au profitat de timpul liber și au scos hit după hit. 


Billboard nici că nu le putea face o surpriză mai frumoasă și i-a desemnat pe cei mai buni artiști ai anului 2020. 


Pe primul loc se află Post Malone și al său „Hollywood's Bleeding”. Chiar dacă anul acesta artistul nu a scos niciun album nou, cel de anul trecut a făcut furori în 2020 și i-a adus o poziție fruntașă în acest clasament. Post Malone fiind acum artistul anului 2020. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Billboard (@billboard)


Imediat pe locul doi se poziționează The Weeknd. Artistul poate fi acum fericit, mai ales că anul acesta nu a primit nici măcar o nominalizare la Premiile Grammy. 


Taylor Swift este supărătă foc, artista se află la coada clasamentului chiar dacă a lansat albumul ”Folklore”, compus în carantină. 


În topul celor de la Billboard se află artiștii care au făcut furori pe TikTok. Melodiile lor au inspirat cele mai virale dansuri din aplicația momentului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel