Cine poate apela la remodelarea corporală, tehnica care te scapă de celulită și kilogramele în plus. Andreea Tudorache: „În 40 de minute poți lucra trei zone”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Freepik/prostock-studio
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Freepik/prostock-studio

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, unde a dezvăluit cine poate apela la remodelarea corporală.

Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, a fost invitată în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, unde unde a vorbit despre remodelarea corporală. Specialista a explicat care sunt zonele corpului asupra cărora aleg femeile cel mai des să intervină. Într-o ședință de doar 40 de minute, poți lucra trei zone ale corpului. Printre cele mai frecvente zone asupra cărora femeile aleg să intervină sunt coapsele, abdomenul, fesele și flancurile.

„Într-o ședință de 40 de minute poți lucra trei zone și e relaxant, e plăcut, nu e cu durere. Zonele corpului asupra cărora femeile aleg să intervină sunt coapsele, abdomen, fese și flancuri. Se mai pot face și brațele, dar cam atât în mare pentru că deși e non-invaziv, e destul de puternică procedura, și unde se depune cel mai mult celulita, cam acolo e problema cea mai mare.

Beneficiile vin în timpul și după tratament pentru că se drenează foarte mult pe limfă și atunci arderile sunt mai mari, se pun mușchii în mișcare, în funcție de stratul de celulită și de grăsime, mușchiul care ajunge să lucreze încă 48 de ore după procedură și în afară de faptul că te simți bine, arăți bine, îți pui în circulație sistemul limfatic, ceea ce este un avantaj foarte mare mai ales pentru persoanele care stau foarte mult jos, stau mult la birou și nu fac la mișcare. Se simte altfel, orice lucru îl faci pentru tine are multe beneficii”, a spus Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe.

Citește și: Beneficiile remodelării corporale. Ajută sau nu la slăbit? Andreea Tudorache: „Acum mergem pe o tehnologie mult mai avansată”

Cine poate apela la remodelarea corporală

Oricine poate alege să apeleze la remodelarea corporală, indiferent de vârstă sau greutate. Cu toate acestea, specialiștii recomandă ca persoanele să aibă peste 18 ani.

„Este vorba foarte mult de iubirea de sine. În momentul în care te iubești și vrei să ai grijă de corpul tău, atunci începi să îți spui că meriți anumite proceduri și le faci pentru tine. În mare sunt vizate persoanele tinere. Nu există o vârstă neapărat. Sunt persoane care au un stil de viață sănătos. Asta am observat la clientele noastre. Stilul de viață sănătos îl combină cu mersul la sală. Toată lumea poate alege remodelarea corporală, nu e o categorie specifică, mai slab, mai gras, mai tânăr sau mai în vârstă. Noi recomandăm ca persoanele să aibă peste 18 ani, dar sunt persoane tinere care au probleme de greutate și încearcă orice procedură, mai ales dacă e recomandată de medic.

Avem și drenaj limfatic, separat de aparatul de remodelare corporală, care este indicat și persoanelor în vârstă. De asemenea, sunt persoane care iau tratament și rețin foarte multă apă. Indiferent ce ai face, tot te trezești cu picioarele umflate. Atunci e cel mai bine să drenezi membrele inferioare, că acolo sunt cei mai mulți noduli limfatici. Deci sunt recomandate la orice categorie de vârstă, atât timp cât este o procedură foarte sigură și non-invazivă. Nu sunt foarte multe contraindicații, doar în cazul varicelor. Există o sensibilitate foarte mare a vaselor de sânge și trebuie la un moment dat ca unele să fie operate”, a mai precizat Andreea Tudorache, consultant în industria de înfrumusețare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel