Cine NU trebuie să țină postul Crăciunului. Florin Roşu: Organismul lor nu este pregătit, prezintă un adevărat risc. Postul este un exerciţiu de voinţă, nu dietă

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Louis Hansel
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Louis Hansel

Medicul Florin Roșu a vorbit despre postul Crăciunului. Ce reprezintă, de fapt, postul, la ce să fim atenți și cine nu trebuie să țină post.

Florin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase "Sf. Parascheva" din Iaşi, a decarat că postul trebuie să fie o stare de spirit, de rugăciune şi meditaţie, un moment bun în care să fim mai buni și mai empatici. Medicul afirmă că postul nu este doar o dietă alimentară și că ar trebui să punem accent pe modul în care vorbim, gândim și cum ne comportăm cu cei din jur.

"Luna Noiembrie este marcată, printre altele, de începerea Postului Crăciunului. Această perioadă presupune abţinerea de la consumul de alimente de origine animală, precum şi la momente de introspecţie şi reevaluare", a declarat medicul Florin Roşu.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel