Cine îi ține locul lui Alex Pițurcă în patul Cristinei Ich: „Sincer, mi-aș da una în cap”

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Ich, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Ich, foto Instagram

Cristina Ich a făcut dezvăluiri despre persoana de care îi este cel mai dor și pe care a ajuns să o înnebunească cu telefoane. 

„Angelina Jolie de România” trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Pițurcă, cu care are are o relație de peste trei ani, din care a rezultat un băiețel la fel de frumos ca mama sa. Viața de mămică și de iubită nu o împiedică însă pe influenceră să mai fucă în brațele mamei sale din când în când. 


„Eu nu înțeleg cum mă suportă Alex. Eu, sincer, mi-aș da una în cap. Probabil că sunt simpatică, altfel nu înțeleg. Am o gură mare de tot, eu n-aș sta cu mine. Sunt foarte enervantă, recunosc. Am 33 de ani și dorm cu mama de câte ori pot. E penibil, știu. Dar asta e, am plecat din adolescență de acasă și îi duc mereu dorul. O sun mereu, o înnebunesc de cap, vorbesc cu ea de 100 de ori pe zi. Îmi și zice să o las în pace”, a spus Cristina Ich la „Vorbește Lumea”.

Dragoste la prima vedere

Cu ceva timp în urmă, frumoasa șatenă le-a povestit fanilor pe instasory cum s-au legat lucrurile între ea și Alex Pițurcă și cum a cucerit-o. 

„Tu ai venit spre mine, nu eu spre tine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce, inocentă! Și mi-a spus într-o seară >. I-am spus că da. M-a pupat pe frunte. Te-am întrebat la un moment dat ce îți place la mine. «Îmi place de tine».  L-am întrebat ce vrea de la mine, care sunt intențiile lui. Te-am crezut. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel, mieroasă. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta…”, i-a spus Cristina Ich lui Alex Pițurcă, pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel