Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia Nițuleasa are mii de fani pe Instagram

Data publicării:
David Popovici. foto Instagram
Descriere foto: David Popovici. foto Instagram

Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici, adună sute de like-uri, pe rețelele de socializare. 

David Popovici, sportivul român care bate record după record, are o iubită pe măsură. Taisia Nițuleasa, elevă de liceu, la fel ca Popovici, este pasionată de machiaj și reușește să realizeze adevărate opere de artă cu ajutorul pensulelor de machiaj, potrivit PRO TV. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taisianituleasa (@taisianituleasa)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taisianituleasa (@taisianituleasa)

 

David Popovici adună medaliile de aur 

David Popovici a cucerit încă o medali de aur, duminică, în ultima zi a Campionatelor Mondiale de juniori de la Lima (Peru). David Popovici a câştigat aurul la 100 m liber, cu timpul de 47 sec 13/100, fiind urmat la peste două secunde de al doilea clasat, croatul Jere Hribar, 49 sec 37/100, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat cipriotul Nikolas Antoniou, în 49 sec 91/100.

 

A cucerit și medalia de aur în proba de 200 m liber

Sportivul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, miercuri, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima.

Popovici (17 ani), antrenat de Adrian Rădulescu, a fost cronometrat cu timpul de 1 min 46 sec 18/100, un nou record al competiţiei.

 

Înotătorul român a cucerit în această vară toate cele patru medalii posibile de aur la 200 m liber, la Europenele de juniori şi seniori, respectiv la Mondialele de juniori şi seniori.

Pentru Popovici a fost a doua medalie de aur obţinută la Lima, după cea din proba de ştafetă 4x100 m liber.

Podiumul la 200 m liber a fost completat de maghiarul Daniel Meszaros (1:48.98) şi de italianul Filippo Bertoni (1:49.05), potrivit Agerpres.

 

 

David Popovici, cartea care l-a inspirat să fie cel mai bun: „Am citit-o de cel puțin două ori”

 

Davin Popovici, cel mai rapid înotător de pe planetă, a dezvăluit care este cartea care l-a inspirat în cariera sa. Autorul cărții este un fost înotător. 

Înotătorul român David Popovici (17 ani) a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100. Vechiul record mondial al probei era deţinut de brazilianul Cesar Cielo Filho (46 sec 91/100), din 2009. Popovici deţine astfel la 100 m liber, recordul mondial de seniori şi juniori, recordul european de seniori şi juniori, precum şi recordul competiţiei.

De asemenea, David Popovici a obținut și medalia de aur în proba de 200 m liber, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma. Sportivul a fost la o sutime de secundă de a-i bate timpul americanului Michael Phelps.

După cursă, Popovici a dezvăluit că tocmai fostul mare înotător i-a stat ca inspirație, prin cartea pe care acesta a scris-o. 

 

„Michael Phepls are o carte intitulată «No limits» (n.r- Fără limite) pe care am citit-o de cel puțin două ori. Ultima oară chiar anul trecut la Roma, o aveam cu mine. Adam Peaty e unul dintre oamenii care știu cel mai bine că limitele sunt o prostie. Îmi place să cred că nu am limite și aș vrea ca toți să creadă asta despre ei, că pot întrece orice limită, pentru că toată lumea chiar poate dacă își dorește suficient – a declarant sportivul, potrivit gsp.ro.

 

Ce a învățat David Popovici din cartea lui Phelps

„Proaspăt ieșit din triumful și extraordinara sa reușită la Jocurile Olimpice de la Beijing, Michael Phelps a scris o carte în care dezvăluie secretele succesului său remarcabil - de la antrenament la execuție.

 În cartea No Limits, Michael Phelps împărtășește secretele succesului său remarcabil. În spatele palmaresului său de medalii olimpice de aur se află o abordare consecventă a competiției, determinarea de a câștiga, pregătirea mentală și o pasiune directă pentru sportul său. Una dintre devizele sale este "Performanța este realitate", iar aceasta caracterizează atitudinea sa față de înot.

No Limits merge în culise pentru a explora munca grea, sacrificiul și dedicarea care l-au catapultat pe Phelps în lumina reflectoarelor internaționale. Phelps împărtășește anecdote remarcabile despre familie, despre antrenorul său, despre pasiunea sa pentru sport și despre înțelepciunea pe care a dobândit-o în urma unor provocări și obstacole neașteptate. Evidențiind curse memorabile și lecții valoroase din întreaga sa carieră, Phelps oferă o perspectivă sinceră asupra minții și experiențelor unui campion mondial. Succesul lui Phelps este impregnat de perspectiva depășirii obstacolelor și de a face tot ceea ce este necesar pentru a-și îndeplini un vis. După cum spune antrenorul său, Bob Bowman, Phelps și-a făcut un obicei din lucruri pe care alți oameni nu sunt dispuși să le facă”, se arată în descrierea cărții lui Phelps.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel