Cine este persoana care a susținut-o cel mai mult pe Alina Sorescu: „Cu ea vorbesc toate secretele. A fost întotdeauna sprijinul meu” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Alina Sorescu a făcut mai multe mărturisiri emoționante despre familia sa. 

Invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, realizată de Georgiana Ioniță Toader, Alina Sorescu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante din viața personală. Vedeta a vorbit despre relația deosebită pe care a avut-o dintotdeauna și pe care o are, în continuare, cu mama sa. Partea maternă a fost mereu persoana care a motivat-o și susținut-o cel mai mult, dezvăluie Alina Sorescu. Chiar dacă și tatăl i-a fost mereu aproape, cei doi contribuind semnificativ la succesul de care aceasta e bucură astăzi, vedeta spune că mama este persoana căreia îi dezvăluie fiecare secret și greutate de pe suflet. 

„Mama mea (n.r. a motivat-o cel mai mult). Mama a fost întotdeauna sprijinul meu și atunci când eram copil. Și tata a fost, dar fiind fată, cu mama aveam o legătură specială, mama era cea cu care vorbeam și vorbesc toate secretele mele, ce simt, m-a încurajat să urmez acest drum, m-a susținut, ulterior au părut fetițele, iar ea și tatăl meu au fost principalul sprijin în creșterea lor și acum, eu fiind mamă, cred că doar în momentul în care ești tu la rândul tău părinte poți să realizezi câte sacrificii au făcut părinții tăi pentru tine. Atunci poți înțelege dimensiunea iubirii.” a declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

VEZI și: Cel mai mare regret al Alinei Sorescu: „Mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi” / VIDEO

Cum a transformat-o venirea pe lume a primului copil

Chiar dacă până în momentul în care a devenit mamă pentru prima dată, Alina Sorescu spune că nu mai avea pe nimeni în grupul de prieteni care să aibă deja un copil, vedeta mărturisește că a știut imediat ce are de făcut, indiferent de temerile și necunoscutul care au copleșit-o la vremea aceea. Aceasta spune că nu a cerut niciun fel de sfat de parenting și nici nu a citit articole în acest sens, ci și-a dorit să se bazeze pe propria sa intuiție. 

„Copiii nu vin cu instrucțiuni de folosire, trebuie să înveți în fiecare zi alături de ei. Eu nu am avut foarte multe prietene apropiate care să fi născut înaintea mea, eu totuși am născut-o pe Carolina la 27 de ani. După aceea, foarte multe prietene au născut și mă întrebau cum fac. În momentul în care naști, parcă știi cum trebuie să faci, trebuie doar să ai încredere în intuiția ta, faci ceea ce simți că este bine. Fiecare copil și mamă e în felul ei. Eu nu am citit pe forumuri, fiecare mamă știe ce este bine pentru puiul ei.”, a continuat aceasta.

Citește și: Cum și-a început Alina Sorescu cariera în muzică și televiziune. Generații de copii i-au trecut prin mână: „Am dorit să transmit mai departe ce am învățat eu” /EXCLUSIV

Cum a fost copilăria Alinei Sorescu

Cât despre propria copilărie, Alina Sorescu spune că a fost un copil extrem de liniștit, care nu și-a supărat părinții și care nu a făcut nicio trăsnaie ieșită din comun. Aceasta își amintește însă cu nostalgie despre bunica sa, pe care și-ar mai fi dorit-o în viața mai mulți ani de-acum înainte.

„Nu prea făceam trăsnăi, eram destul de liniștită, nu am făcut ceva ieșit din comun. Dacă m-aș întoarce în timp, aș face ceva în așa fel încât bunica mea pe care am pierdut-o în urmă cu câțiva ani, să mai fi stat puțin cu noi, să le mai fi văzut pe fete puțin mai mărișoare. Mă bucur totuși că am avut ocazia să o fac străbunică și să le cunoască, dar mi-ar fi plăcut să mai fi stat puțin între noi. Bunica mea a fost cea care ne-a legat pe noi foarte mult ca familie, mama mai are încă două surori și mereu mamaie era liantul care ne aducea la masă, indiferent de ce situații de viață erau în familiile noastre. Asta am învățat de la ea și am o familie foarte unită.”, a mai declarat Alina Sorescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News. 

VEZI și: Alina Sorescu, sfat prețios pentru părinții care doresc să descopere talentul copilului lor: „Își arată înclinațiile încă de mic” /EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel