Cine este fiul Elisabetei Lipă și cu ce se ocupă tânărul: „De vreo doi ani a început să mă întrebe dacă am nevoie de bani”

Data publicării:
Sursa foto: Elisabeta Lipă, Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Elisabeta Lipă, Facebook

Elisabeta Lipă a oferit mai multe informații despre familia sa. 

Elisabeta Lipă a fost invitata emisiunii MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, acolo unde a dezvăluit cum își îngrijea părul în perioada în care practica sport față de acum, însă a dezvăluit informații neștiute și din viața de familie. În primul rând, fosta sportivă spune că acum ajunge să-și spele părul doar o dată pe săptămână, adică extrem de rar, față de vremurile trecute, când obișnuia să facă asta și zilnic.

„Eu nu folosesc fixativ, nu-mi place. Mie îmi place ca părul să fie curat. Când făceam sport, aveam zile în care mă spălam și zilnic. Dacă antrenamentul era greu și transpiram mult nu mai puteam să stau cu el ud. Eu acum l-am educat atât de bine încât  mă spăl pe cap o dată pe săptămână.”, a spus Elisabeta Lipă, în cadrul emisiunii MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz.

Te poate interesa și: Elisabeta Lipă, truc de îngrijire a părului. Ingredientul MINUNE pe care îl folosește de ani de zile : „Îl hrănesc de la rădăcină”/ EXCLUSIV

Cine este copilul Elisabetei Lipă

Dacă toată lumea știe numele Elisabetei Lipă, foarte puțini cunosc informații despre viața sportivei. Aceasta s-a căsătorit la vârsta de 21 de ani cu bărbatul cu care mai este și astăzi într-o relație fericită, cei doi având împreună și un băiat. Elisabeta Lipă este extrem de mândră de tânărul care a reușit să aibă o carieră de succes în lumea IT-ului și care de câțiva ani reușește să se susțină singur material.

„Băiatul meu a împlinit 25 de ani și este născut între două olimpiade. Am ieșit campioană olimpică în 1996, am făcut pauză, pentru că viața fără un urmaș nu are sens, așa am simțit eu că trebuie să fac. Nu am niciun regret în viață, îmi pare totuși rău că nu am mai mulți copii, dar în viață nu poți să le ai pe toate. Am un băiat cuminte, a învățat la Geneva, mă bucur că de vreo doi ani a început să mă întrebe dacă am nevoie de bani, lucru care este un sentiment foarte frumos pentru un părinte. El face cu plăcere ceea ce face, îi merge bine. De când a plecat să studieze în Geneva, el și-a ales facultatea. Era în primul loc în topul facultăților de business. La-m încurajat în tot ceea ce a vrut să facă.”, a continuat ea. 

Citește și: Elisabeta Lipă, invitatul săptămânii la MI-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz

Mama sportivei a împlinit vârsta de 92 de ani

Chiar dacă în urmă cu șapte ani Elisabeta Lipă și-a pierdut tatăl, lucru extrem de greu de digeraat, mama sportivei este încă în viață și încearcă să-i rămână alături pentru cât mai mult timp. Mai mult, aceasta are și o soră, pentru cine nu știa, care a avut și ea legături sportive. 

„Mama mea a împlinit 92 de ani, iar tata a murit acum 7 ani. Eu mai am o soră mai mare cu cinci ani decât mine, ea a fost atletă. Are 1,80 și eu am 1,83. Eu în liceu am făcut baschet și trebuia să fii înaltă.”, a mai dezvăluit ea. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel