Cine este bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita. Atacatorul a fost reținut / FOTO

Data publicării:

Bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita din Clejani a fost reținut.

Bucureștenii au fost în alertă, miercuri seară, după ce un bărbat, care se deplasa pe o trotinetă electrică, a atacat două femei pe stradă. Victimele au fost o tânără de 17 ani, care se plimba pe stradă, și Margherita, fiica Clejanilor, în vârstă de 30 de ani. Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu. În timpul incidentului, individul se afla în mers, motiv pentru care cele două femei vătămate nu au putut să identifice prea bine persoana în cauză.

„La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările. Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a precizat Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Viorica din Clejani, prima reacție după Margherita a fost atacată în plină stradă

Contactată de reporterii Spectacola, Viorica din Clejani a declarat, în lacrimi:

„Au ajuns copiii să  fie omorâți pe stradă. Justiția lasă criminalii în libertate și s-au pus pe capul copiilor mei„, a declarat Viorica de la Clejani, în exclusivitate pentru Spectacola. 

Margherita a avut nevoie de îngrijiri medicale

Fiica Clejenilor a ajuns la spital, însă a refuzat internarea. Din fericire, starea vedetei este una bună, rănile care i-au fost provocate fiind unele ușoare.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar care mi-au salvat copilul. Unii sunt atât de răi... Cum să vă bucurați și să îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi: Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă: Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezei. În loc să comentați ( gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă în copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a scris Viorica pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini cu obiectul cu care a fost atacată fiica sa. 

Atacatorul pe trotinetă a fost prins

Oamenii legii au reușit să afle identitatea bărbatului pe trotinetă și să-l localizeze, iar în aceste momente, atacatorul se află în custodia oamenilor legii. El a fost prins și arestat în comuna Vidra, județul Ilfov și dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale 

Bărbatul care a încercat să o înjunghie în zona bustului pe Margherita de la Clejani și pe adolescenta de 17 ani are vârsta de 38 de ani și locuiește în București. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar în aceste momente este cercetat pentru lovire și alte violențe, potrivit Wowbiz. 

„În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.  Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale” potrivit unui comunicat al Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

 

 

Bărbatul va fi supus și unei expertize psihiatrice, pentru a se afla dacă a avut discernământ. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel