Cine este Alexandru Pârgaru de la "Românii au talent". Suferă de o boală nemiloasă

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandru Pârgaru, „Românii au talent”
Descriere foto: Alexandru Pârgaru, „Românii au talent”

Premiera emisiunii „Românii au talent” a adus pe scenă un concurent controversat şi deja devenit viral în online, de ani de zile. Este vorba despre Alexandru Pârgaru, cunoscut şi drept „copilul de diamant al României”. 

Puţini ştiu ce poveste de viață teribilă are acest tânăr care, până la vârsta de 29 de ani, a trecut prin mai multe operaţii pe creier. A apărut, de mic, la mai multe showuri televizate, inclusiv la Surprize, Surprize, Teo Show şi Codul lui Oreste.


Este celebru pe rețelele de social media și mai ales pe TikTok unde s-au viralizat numeroase momente amuzante cu Alexandru. Discursurile și teoriile sale par venite, parcă, de pe altă lume iar asta i-a fascinat pe români. Cu toate că are fizionomia unui copil, este adult în toată firea. Înainte de a păși pe scena „Românii au talent”, a dezvăluit că are 28 de ani, urmând să împlinească 29 peste foarte puțin timp.

De ce boală suferă Alexandru Pârgaru?


Aspectul său fizic este rezultatul unei boli ce i-a măcinat sănătatea încă de când avea 3 anişori şi a apărut în emisiunea Andreei Marin, Surprize, Surprize. Era doar un copil când i-a fost descoperită o tumoră pe creier – un craniofaringiom – care i-a stopat creşterea în înălțime. La cinci ani, părinții și-au dat seama că băiețelul avea probleme, nu se dezvolta normal. Medicii au extirpat-o de două ori, atunci când el avea 7 și 10 ani. În ciuda eforturilor doctorilor, la aproape 30 de ani, din cauza bolii, tânărul are corpul unui copil. Ulterior, el  a început să susțină că unele sunete au culori aparte.

Citește continuarea pe DC News. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel