Cine este adevărata mamă a lui Fuego. Femeia care l-a susținut pe artist din culise: „Sufletul meu e mereu în ochii ei”

Data publicării:
Paul Surugiu/ captură video Youtube
Descriere foto: Paul Surugiu/ captură video Youtube

Fuego are o admirație nespusă pentru propria sa mamă. Deși Eugenia Surugiu nu se arată publicului, aceasta este cea mai mare susținătoare a îndrăgitului artist.

Din dorința ei de a evita lumina reflectoarelor, cândva s-a creat confuzie, iar unii au crezut că mama lui Fuego este celebra cântăreață Irina Loghin, întrucât cei doi artiști apăreau des împreună pe scenă. Acum, însă, adevărul este cunoscut, iar publicul poate descoperi povestea impresionantă din spatele succesului lui Fuego.

Cu mai bine de un deceniu în urmă, viața Eugeniei Surugiu a fost marcată de o grea pierdere - tatăl lui Fuego a murit din cauza unui infarct în preajma Sărbătorilor Pascale. A lăsat în urma sa o familie îndurerată, care îi simte și astăzi absența.

Eugenia Surugiu, în vârstă de 69 de ani, a fost întotdeauna o mamă devotată, sprijinindu-l necondiționat pe Fuego în drumul său artistic. Cu o energie debordantă și o voce deosebită, artistul cucerește publicul de fiecare dată când urcă pe scenă sau apare la evenimente mondene. Însă, în ciuda faimei și a succesului său profesional, Fuego a trecut prin multe suferințe în viața sa privată.

Adevărata sa mamă

Eugenia Surugiu rămâne o prezență rară în viața publică, preferând să rămână în umbră și să își sprijine fiul din culise. Este o femeie discretă, plină de umor, cu un spirit critic ascuțit și omenie deosebită. Fuego își exprimă în mod deschis iubirea și recunoștința față de mama sa, conștient de faptul că îi datorează totul.

„Nu-i sunt aproape fizic, dar sufletul meu e mereu în ochii ei, în glasul ei, în fiecare cuvânt, gând și gest! Mama și-a pus viața în slujba mea și eu sunt cea mai puternică realizare și satisfacție a ei! A sacrificat mult, a muncit pe brânci, m-a ambiționat și m-a educat de așa manieră încât să nu sufăr prea tare în viață! Mama este un om plin de umor, cu spirit critic și multă omenie! Ei îi datorez totul și parcă am impresia că nu i-am mulțumit niciodată suficient pentru câte a făcut! Îi doresc tot binele posibil și să-mi fie aproape multă vreme, să mă pot bucura de ea”, a spus acesta, potrivit redactia.ro

Cine a fost femeia pe care a iubit-o cel mai mult

Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, artistul recunoștea că iubește și se simte iubit. Mai exact, Fuego s-a iubit cu Ana Maria Ciaușu timp de 4 ani. Deși lumea aștepta să-i vadă în fața altarului, cei doi au decis să se despartă, iar în anul 2010 și-au spus adio.

„Da, am fost în atenţia presei datorită relaţiei pe care am avut-o cu Paul, şi nu pentru că eu mi-am dorit lucrul acesta atunci, ci pentru ca nici eu, şi cu atât mai puţin el, nu aveam nimic de ascuns. Astăzi, mă găsiţi deja cu 7 ani de experienţa politică în judeţul Olt, la mine acasă”, a explicat Ana Maria Ciaușu, în spațiul public, la ceva timp după despărțirea de Fuego, relatează click.ro

Ce spunea Fuego despre relația cu Ana Maria

La scurt timp după despărțire, Fuego a decis să vorbească despre ruptura dintre el și Ana. Atunci, artistul a dezvăluit că tânăra ținea un tratament cu antibiotice și injecții pentru a rămâne însărcinată, însă a întrerupt tratamentul odată cu separarea.

„Relaţia mea cu Ana Maria nu mai exista. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice şi injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego. 

Și fosta iubită a artistului a avut doar cuvinte de laudă despre el, după despărțire. 

„Paul este un om deosebit, un artist complet care îşi iubeşte extraordinar de mult profesia şi asta pentru că îi place să dăruiască, să împartă cu cei din jur trăirile şi sentimentele lui transpuse în muzică. Nu am ce să repar pentru că nu am stricat nimic. Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate şi nu au nimic să îşi reproşeze ba din contră, să îşi mulţumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul” a spus și Ana Maria, despre Fuego, cu o deosebită admirație. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel