Cine e YoungLt, artistul român care a cucerit internetul: Tata și sora mea au fost primii fani

Un tânăr artist român face furori pe YouTube și a cucerit internauții cu un sound cu puternice influențe americane. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică la 9 ani și, de o viață, e fan Eminem. YoungLt a rupt YouTube-ul cu cele 2 piese ale lui, Nasty Girl și Can’t keep it low key, și pregătește deja o colaborare cu o artistă cunoscută.

Luca, aka YOUNG LIFE TROUBLE, a reușit în doar câteva săptămâni să strângă aproape 500.000 de vizualizări. Dar cine este Young Life Trouble, de unde vine el și ce planuri de viitor are?

 

SPECTACOLA: Cine a fost artistul intenațional care ți-a schimbat percepția asupra muzicii?

YoungLt: Eminem, fără îndoială! Îi știu peste 100 de piese pe de rost. Cred că felul în care scrie și povestește e de neînlocuit și imposibil de replicat. Sunt fan înfocat de când mă știu și el m-a inspirat în toată muzica pe care o scriu. Sper ca într-o zi să ajung să îl cunosc personal.

 

SPECTACOLA: Care este genul tău muzical?

 

YoungLt: Prefer rap, trap și un fel de rap mai comerical. Dar, da, mă văd cântând balade. De fapt, ca să fiu sincer, abia aștept să fac un feature pentru o baladă cu o artistă de la noi.  Ceea ce va veni, în curând. Când intru în studio, piesele se nasc parcă singure.

 

SPECTACOLA: Care a fost primul tău fan?

YoungLt: Fără dubiu, am avut doi fani:  sora și tatăl meu. Ei au fost primii care m-au încurajat și mi-au spus că am talent. Apoi, i-am câștigat pe mama și pe frații mei. La început au fost concertele în casă, apoi am cântat chiar și la nunta surorii mele. Încet, încet am prins curaj. 

SPECTACOLA: Cine au fost cei care ți-au susținut visul?

YoungLt: La început doar tata și sora mea mai mare, dar, după ce au văzut mama și fratele meu mai mare și restul familiei că nu renunț la pasiunea mea, toți au început să mă susțină. Am simțit că prind aripi când i-am avut pe cei dragi aproape. Și de acolo a început și evoluția mea.

 

SPECTACOLA: Cine este YLT?

 

YoungLt: YLT este Young Life Trouble care este practic Young Luca Trouble, inițialele mele. Young la început vine din faptul că sunt cel mai tânăr dintre 4 frați. Și cel mai răsfățat, ar spune unii

 

SPECTACOLA: Eminem sau Dr. Dre?

 

YoungLt: E greu să îi comparăm. Eminem e rapper, un artist complet.  DR. DRE este unul dintre cei mai cunoscuți producători din lume. Așa că aș alege să cânt cu Eminem și DRE să îmi producă un album:)

 

SPECTACOLA: Cum ai caracteriza piața muzicală din România?

 

YoungLt: Foarte cool. Cu exprimări muzicale diverse. Plină de creativitate, de melodicitate. Populată cu artiști cool, fresh, care îmi plac tare. Desigur, e loc de… și mai bine.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 11 iul 2023, 17:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience