„Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”. Antrenorul a răbufnit: „Poate și ea a fost ajutată. Foarte multe uși i-au fost deschise”

Data publicării:
sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram
Descriere foto: sursă foto: Anmaria Prodan, sursa instagram

Laurențiu Reghecampf afirmă că niciodată nu și-a dorit să fie în lumina reflectoarelor și că a avut multe certuri cu Anamaria Prodan pe această temă. 

Laurențiu Reghecampf a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Una dintre întrebările pe care antrenorul le-a primit a fost: „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?”, în contextul în care Anamaria Prodan a declarat, în repetate rânduri, că ea l-a susținut și dirijat în toată cariera sa. 

Laurențiu Reghecampf: Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta

 „Eu nu mă schimb, probabil că aș fi fost același om. Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții acasă pe tema asta, niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, nu mi-am dorit niciodată să fiu gratuit în ziare, mi-am dorit întotdeauna să apar pentru lucrurile pe care le-am făcut. Mi-ați citat câteva declarații, este urât să le spun acum, dar în foarte multe declarații nu sunt eu cel care le-a dat.

S-au întâmplat foarte multe episoade de-a lungul acestor ani unde eu nu am fost de acord cu foarte multe lucruri. Mie nu îmi place să fiu monden. Sunt monden prin ceea ce fac, sunt un antrenor de fotbal, un antrenor care probabil a adus bucuria în sufletele multor fani, multor oameni și cred eu că e de ajuns, nu îmi trebuie mai mult, adică nu aș vrea să apar gratuit cu ceva în ziare. La ceea ce spune Ana… este păcat pentru că amândoi, pe undeva, am crescut împreună. Poate și ea a fost ajutată de faptul că eu am fost antrenor de fotbal și foarte multe uși i-au fost deschise datorită acestui lucru. Eu niciodată nu o să ies să spun lucrurile acestea pentru că nu îmi fac cinste.

Consider că am fost un cuplu și ar trebui să menținem acest lucru pentru copilul nostru. Nu schimbă cu nimic faptul că ea este mamă, eu sunt tată, iar aceste lucruri nu fac decât să, din punctul meu de vedere, să îi scadă din popularitate, pentru că nu îți fac cinste”, a spus Laurențiu Reghecampf în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Anamaria Prodan, prima reacție după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf: Se cațără pe spatele meu și pe numele meu

Laurențiu Reghecampf, motivul DIVORȚULUI de Anamaria Prodan

Celebrul antrenor a vorbit și despre motivul pentru care acesta a decis să pună punct căsniciei, chiar dacă a mai încercat să îi dea o șansă fostei sale soții, care, spune el, l-ar fi înșelat prima.

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul emisiunii.

Laurențiu Regehcampf nu s-ar fi gândit că Anamaria îl poate înșela

Înainte ca acel incident să aibă loc, Reghecampf nu s-a gândit nicio clipă că fosta sa parteneră l-ar putea înșela. Când s-a întâmplat episodul care l-a făcut pe antrenor să-și piardă încrederea, acesta era în Dubai cu Bebe, căruia a încercat să-i ascundă gestul pe care l-a făcut mama lui.

"Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controleze ce face Anamaria, eu am încredere în ce face omul de lângă mine. Apar foarte multe discuții când ești persoană publică, dar niciodată nu m-am gândit la acel lucru. În momentul în care s-a întâmplat acel episod eu am avut o discuție cu ea, nu am putut să-i spun lui Bebe și am luat eu decizia de a trece peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi a fost să pun eu capăt atunci.", a continuat acesta.

"Nu știu cine a înșelat primul"

Mai mult, Laurențiu Reghecampf susține faptul că el nu a înșelat-o pe impresară, în ciuda declarațiilor făcute de ea, ci acesta are doar suspiciuni în privința infidelității acesteia.

"E greu de spus. Eu niciodată nu m-am gândit că Anamaria mă înșeală, nici acum nu sunt sigur. Eu doar am văzut acel gest, care nu mi s-a părut că este un gest de ceartă, ci un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt. Nu știu cine a înșelat primul, pentru că nu urmăresc niciodată persoana de lângă mine. Ana declară foarte multe lucruri, eu n-am înșelat-o și nu există nicio dovadă.", a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf nu și-a șters tatuajele cu fosta sa soție

Laurențiu Reghecampf are tatuaje făcute cu fiecare băiat în parte, dar și unul cu Anamaria Prodan. Chiar dacă s-a speculat faptul că acesta s-ar fi interesat pentru o clinică unde să-și șteargă aceste amintiri, antrenorul neagă acest lucru, spunând doar că ia în calcul să-și mai facă un nou tatuaj cu ultimul său băiat.

"Nu, nu am șters niciun tatuaj. Mă gândesc să-mi mai fac unul, pentru că mai am încă un băiat, dar în curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul.", a mai dezvăluit el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel