Cine a fost alături de Oana Roman în cele mai dificile momente: „Mi-a alinat anii de singurătate”

Data publicării:

Oana Roman a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. Cine a fost alături de ea în cele mai grele momente?

Oana Roman a trecut prin momente grele mai ales din cauza divorțului de Marius Elisei. În plus vedeta s-a luptat enorm și din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama ei. Oana Roman a reușit să treacă cu bine peste toate, iar acum traversează cea mai bună perioadă din viața ei. Dar cine a fost alături de ea în cea mai neagră perioadă a vieții ei?


Oana Roman și Marius Elise au trecut printr-o perioadă sensibilă din cauza divorțului. Cei doi au spus că drumurile lor s-au separat definitiv și nimeni nu ar fi crezut că vor ajunge din nou împreună. 


Oana Roman spune că animalul ei de companie a fost cel care i-a alinat suferința și a fost alături de ea când se simțea singură. 


Bubble este cățelul Oanei Roman de peste 10 ani. Vedeta îi este recunoscătoare și spune că datorită lui a reușit să treacă mai ușor peste perioada divorțului. 


„Bubble e parte din viața mea de 10 ani, E cel mai iubitor și dulce cățel. Mi-a alinat anii de singurătate și se bucură de familia pe care o am acum”, a scris Oana Roman.

 


Oana Roman, despre începuturile relației cu Marius Elisei: „S-a spus că stă cu mine pentru bani”


Oana Roman a povestit în cadrul unui interviu cum au fost începuturile relației cu Marius Elisei. Potrivit acesteia, partenerul său de viață a trecut prin multe probleme. Se pare că acesta a fost extrem de afectat de răutatea oamenilor din jur, încât s-a îmbolnăvit.


„Știi foarte bine ce a venit peste el, câte comentarii, câte înjurături. S-a spus că stă cu mine pentru bani, pentru interes… aceleași lucruri care s-au spus despre mine mereu. Lui nu i-a fost ușor să înțeleagă nici lumea în care a intrat, el nu și-a dorit să apară, mult timp l-am târât cumva, l-am obligat, el nici acum nu e fan…El a fost atât de stresat o perioadă încât s-a îmbolnăvit, a făcut alopecie, i-a căzut părul, avea găuri peste tot”, a declarat Oana Roman, în cadrul unei emisiuni.

 

Citește și: Adelina Pestrițu și soțul ei își mai doresc un copil. Ce spune vedeta despre căsnicia lor: „Conviețuirea nu e simplă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel