Adelina Pestrițu și soțul ei își mai doresc un copil. Ce spune vedeta despre căsnicia lor: „Conviețuirea nu e simplă”

Data actualizării: | Data publicării:
Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram
Descriere foto: Adelina Pestrițu și Virgil Steblea, foto instagram

Adelina Pestrițu se bucură de un succes imens în mediul online. Cum se descurcă și cu viața de familie și cea profesională?

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete din România în mediul online. Fosta prezentatoare TV se bucură de o comunitate foarte mare pe Instagram și este prezentă mereu în mediul online. 


Adelina Pestrițu este o femeie împlinită pe toate planurile, are un soț iubitor, o fetiță minunată și o carieră la care mulțe fete visează. 


Este căsătorită de patru ani cu Virgil Șteblea, iar căsnicia lor este de admirat. Chiar dacă Adelina Pestrițu este nevoită să își expună mult viața privată, de ceva vreme, cei doi au decis să nu mai publice fotografii cu chipul fetiței lor. 


Adelina Pestrițu spune că lucrurile nu sunt mereu roz în căsnicia ei, dar cel mai important în cazul relației este sinceritatea. Vedeta spune că nu are secrete față de soțul ei și indiferent de cât de multă treabă ar avea, ei știu mereu unul de altul. 


„N-am întâlnit o relație perfectă și nici nu cred că există. Sunt și momente în care avem păreri în contradictoriu, dar nu facem o tragedie din asta. Sunt zile mai bune și zile mai puțin bune. Conviețuirea nu e simplă, dar are atât farmec! Practic, ne este invadată intimitatea și în momentele în care vrem să fim doar noi. Divergențe se pot naște și de la o omletă prea rumenită dacă e Mercur retrograd (râde). Important este că știm să le depășim”, a declarat Adelina Pestrițu pentru VIVA


Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea își mai doresc un  copil, dar vedeta spune că totul ține de voința lui Dumnezeu. 


„Da. Vrem un al doilea copil, dar nu de noi depinde acest răspuns. Dumnezeu hotărăște când suntem pregătiți”, a mai spus bruneta. 

 

Adelina Pestrițu, luptă grea cu anxietatea: „Te simți blocat în propria capcană”

 

Deși câștigă sume uriașe din postările pe care le face pe rețelele de socializare și are sute de mii de oameni care o complimentează zilnic, viața vedetei nu este lipsită de probleme. Ea a mărturisit recent că a dus o adevărată luptă cu depresiile și cu stările de anxietate, venite în urma criticilor primite de la internăuți. Vindecarea a venit în urma ședințelor de consiliere psihologică. 


”Nici acum nu pot spune că mă simt complet vindecată. Și nu cred că sunt mulți care înțeleg cum e să ai tot ce ți-ai dorit vreodată, plus mult peste, și să fii anxios. Să îți vină să te izolezi de oameni. Să te simți blocat în propria capcană, dar să nu poți face ceva de frică să nu dezamăgești. Te simți responsabil de tot ce s-ar putea întâmpla”, le-a explicat  Adelina Pestrițu fanilor săi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel