Cine a dat-o de gol pe Theo Rose că este însărcinată: „Mi-am asumat cumva că urmează să se afle”

Data publicării:

Theo Rose a scos la iveală cine a făcut public zvonul care anunța sarcina vedetei. 

Tho Rose a uimit pe toată lumea în urmă cu doar câteva săptămâni, când s-a aflat faptul că artista este însărcinată cu Anghel Damian. Atât relația, cât și despărțirea de Alex Leonte au venit ca un șoc pentru fani, motiv pentru care artista și-ar fi dorit să nu anunțe chiar acum venirea pe lumea a copilului. Vestea s-a aflat însă în mediul online, iar Theo Rose nu a putut decât să confirme totul. Acum, solista a scos la iveală cine a divulgat marele secret.

„Să vă spun de unde a pornit toată chestia asta cu sarcina. Îmi era foarte rău și n-am putut să onorez o cântare la Bruxelles. Am anunțat cu o săptămână înainte, am sunat și le-am spus că trec printr-o perioadă foarte grea. Eu știam că sunt însărcinată, fusesem la doctor, mi-a fost rău. Managerii mei i-au sunat cu o săptămână înainte și le-au spus că nu voi puteam să vin, pentru că sunt în starea asta, există acele probleme și nu pot să zbor. Organizatorul respectiv a reacționat puțin ciudat, nu vreau să ofer detalii, ideea este că a trebuit să o demonstrăm. Am sunat atunci la doctor și l-am rugat să-mi dea ce-mi trebuie, ca să le trimit oamenilor, ca să nu zică că le-am încurcat evenimentul. Am trimis dovada și probabil de acolo a fost foarte ușor să ajungă public. Spui unui necunoscut că ești însărcinată și e unul dintre cei patru oameni care știu asta. Îți dai seama că a ieșit pe stradă. Aia e, mi-am asumat cumva că urmează să se afle. A fost un pic ciudat, pentru că nu aveam încă confirmarea faptului că totul decurge ok și  sunt riscuri. Dar ma trecut și peste asta.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Poate te interesează și: Theo Rose și Anghel Damian au aflat sexul bebelușului. Cei doi sunt în culmea fericirii: „De data asta...”

Ce spune vedeta despre venirea copilului pe lume

Chiar dacă are o carieră ce îi solicită extrem de mult timp și care o aduce, de foarte multe ori, la epuizare, Theo Rose consideră că venirea pe lume a unui copil nu o va opri din a-și duce la capăt proiectele. Vedeta spune că acest „sacrificiu” este bine venit, ba chiar crede că bebelușul îi va face ordine în viață.

„Sunt compromisuri pe care trebuie să le faci. Eu de când sunt însărcinată mi-am mai pus viața la punct și au început și alți oameni să se gândească la sănătatea mea și mă menajează, dar până aici, a fost.... nu am avut pauză, mi-a fost rău, în toate felurile. Dar dacă ziceam nu la ceva, acasă mă dădeam cu capul de pereți, nu puteam să știu că nu pot să fac ceva. Prezența unui copil mă va așeza pe mine în viața mea, așa cum trebuie. Eu cred că atât cât am tras până acum, a fost să văd exact cât pot să fac. Nu o să mă oprească un copil din a face nimic, mă va motiva. Când ai un copil, vrei să muncești mai mult, decât o făceai pentru tine. Plus că tot ce am făcut, am făcut cu pasiune. Nu mă poate încurca cu nimic un copil. O să învețe să crească exact așa cum o să pot eu să-i ofer. O să vină cu mine la concerte, probabil va avea și el un parcurs greu, nici mie nu mi-a fost ușor. Mă duceam și stăteam pe la mama sub masă, al primărie, nu avea cine să stea cu mine. O să creștem împreună.”, a mai spus artista. 

Citește și: „Eu nu știu cine este Theo Rose”. Carmen Harra o pune la punct pe artistă, după ce aceasta s-a arătat deranjată de previziunile făcuteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel