Cine a convins-o pe Loredana Groza să cânte alături de maneliști. Dezvăluiri inedite: "Fără hate nu ai succes"

Data actualizării: | Data publicării:
Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube
Descriere foto: Loredana, Jador, Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Stefan, Nicu Paleru, Adi Valcea, Jan Craiova și Vali Vijelie. Captura foto YouTube

Loredana Groza a uimit pe toată lumea după ce a cântat alături de 11 maneliști. Acum s-a aflat și cine a convins-o pe artistă să facă acest lucru.

Loredana Groza și-a lăsat fanii fără cuvinte, după ce s-a aliat cu 11 dintre cei mai cunoscuți maneliști și au scos o melodie , care a ajuns numărul unu în trending, la scurt timp după lansare. Loredana Groza este un artist care s-a reinventat de-a lungul carierei sale și a abordat tot mai multe stiluri muzicale, care au dus-o pe culmea succesului.

Pentru ultima sa piesă, numită ”Fericire”, cântată alături de cei mai renumiți maneliști, Loredana a acceptat propunerea lui Costi Ioniță.

„M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat.

Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi.

Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes.

Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a declarat Costi Ioniţă, potrivit alephnews.

Citește și: Loredana Groza, prima reacție după ce a fost criticată pentru debutul în lumea manelelor. Ce le-a transmis vedeta răutăcioșilor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel