Cine a câștigat Vocea României 2023. Concurentul a plecat acasă cu suma de 100.000 de euro: „Ești o voce incredibil de matură”

Data publicării:

A avut loc finala competiției Vocea României, de pe Pro TV. 

Vocea României și-a ales în seara zilei de 15 decembrie marele câștigător, care a plecat acasă cu premiul în valoare de 100.000 de euro. Lupta a fost una extrem de strânsă între finaliștii Alexandra Căpitănescu, Vlad Musta, Melisa Antonesi și Alex Maxim, care au avut de pregătit 3 momente, unul solo, unul alături de antrenorul lor, iar ultimul alături de un invitat surpriză. Publicul și-a ales însă favoritul, iar tânăra care a plecat acasă cu premiul cel mare a fost Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă. 

”Sincer, mă așteptam să câștig în proporție de 2-3%. Aveam încredere în momentele mele, dar mereu îmi este frică să sper, că dacă îmi fac anumite așteptări și nu se întâmplă, sunt dezamăgită. Am preferat să rămân ascunsă.

Tot acest sezon a însemnat un urcuș-coborâș de emoție, de stare. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, de informații, de experiențe. Și pentru mine asta contează cel mai mult.

Cel mai mult mi-a plăcut faptul că am avut ocazia să lucrez cu Tudor”, a declarat Alexandra Căpitănescu, potrivit protv.

„Cred că ești o voce incredibil de matură și cred că, într-adevăr, bucuria și privilegiul în seara asta a fost al meu, să fiu alături de tine”, a declarat și Tudor Chirilă, în cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Povestea din spatele melodiei „Moșule, ce tânăr ești”. A fost compusă de tatăl Andreei Bălan: „Aș fi fost milionar în dolari, în America”

Tudor Chirilă, extrem de mândru de Alexandra

Este a treia oară la rând când un concurent de la Vocea României câștigă competiția sub îndrumarea lui Tudor Chirilă. Alexandra are 20 de ani, este din Galați și studiază la Facultatea de Fizică. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică a adus-o în acest concurs de voci, iar înainte de începerea marii finale, Tudor Chirilă a transmis public un mesaj de susținere către concurenta în care și-a pus toată încrederea. 

„Alexandra are douăzeci de ani și și-a dorit mereu să cânte și divinizează rock-ul. Pentru ea e o dependență. Stăm în studio și ne uităm unul la altul. Facem o listă cu pro și contra fiecărui cântec rămas în selecție. Până și lista aia e sensibil egală. Alexandra are douăzeci de ani și îmi dau seama că așteaptă de la mine un semn. Producția mă sună, mă presează. Insistă pentru un anume cântec. Le explic că nu e ușor, că nu e ușor deloc când nu iei deciziile pentru tine. Și când cineva așteaptă de la tine decizia corectă. Ce e aia decizia corectă? – Hai, să mai cântăm, Alexandra! (…) Ce pot să spun, Alexandra, în seara asta îmi doresc să fii mai Căpitănescu ca niciodată. Și sper ca momentele tale să strălucească așa cum o fac deja. PS. În spirit de fair play, cum altfel, le urez succes tuturor concurenților în seara asta. Să fie voce!”, a transmis Tudor Chirilă pe Facebook.

VEZI și: De ce copiii lui Tudor Chirilă nu au telefoane. Motivul pentru care artistul nu vrea să le cumpere:  „Nu vor intra prea repede în viața lor”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel