CINCI mici obiceiuri care îți vor schimba VIAŢA pentru TOTDEAUNA

Data publicării:
Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Edu Lauton
Descriere foto: Imagine cu rol ilustrativ, foto Unsplash/ Edu Lauton

Te simţi puţin pierdut în viaţă? Simţi că lucrurile stagnează, că nu se mişcă nimic ca şi cum nu faci niciun progres către obiectivele tale? Te simţi de parcă repeţi aceeaşi rutină în fiecare zi fără să realizezi nimic deosebit?

Acum viaţa pare centrată în jurul locului de muncă sau al şcolii, cu teme şi examene. Şi aceste lucruri îţi ocupă atât de mult timp, încât pare că te-ai blocat. Şi este normal, e ok.

Partea importantă este să treci la acţiune atunci când simţi că nimic nu merge în direcţia care trebuie. Sau când lucrurile nu merg în absolut nicio direcţie.

Iată cinci mici obiceiuri pe care le poţi implementa în viaţa ta pentru o schimbare. Nu pare mult, dar efectele pe termen lung se vor vedea cu siguranţă:

 

Cinci obiceiuri care îți vor schimba viaţa


1. Notează 3 lucruri pentru care ești recunoscător/are

S-a întâmplat vreodată ceva bun de care voiai să îţi aminteşti dar nu ai notat acel lucru sau acea situaţie şi ai uitat complet?

Nu te poţi baza pe memorie de fiecare dată când se întâmplă ceva important în viaţa ta. Timpul trece şi poţi uita unele dintre lucrurile care merită ţinute minte.

Notând aceste lucruri pentru care eşti recunoscător/are te ajută să îţi dezvolţi sentimentul de gratitudine şi te ajută să te gândeşti la tot ce se întâmplă în viaţa ta şi să îţi modifice perspectiva.

Studiile arată că prin creşterea sentimentului de gratitudine îţi poţi îmbunătăţi somnul şi chiar relaţiile cu ceilalţi şi poţi diminua nivelul de stres.

Obiceiul de a nota trei lucruri pentru care eşti recunoscător/are în fiecare zi, într-un jurnal, va aduce numai schimbări pozitive.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel