Patru amestecuri sănătoase care pot duce la scăderea în greutate. Care sunt acestea

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Exercițiile fizice și dieta sunt principalele condiții prealabile pentru pierderea în greutate și gestionarea durabilă a greutății. Dar câteva câteva trucuri și sfaturi pot stimula procesul de pierdere în greutate, iar preparatele pe bază de plante sunt unul dintre ele. Încărcate cu nutrienți sănătoși și prietenoși cu pierderea în greutate, consumul acestor concocții poate ajuta la accelerarea metabolismului și a procesului de ardere a grăsimilor. Vă prezentăm patru amestecuri sănătoase care pot ajuta la pierderea în greutate și vă pot ajuta să vă mențineți sănătatea.

 

Oțet de mere

 

Acidul acetic prezent în oțet ajută la suprimarea grăsimii corporale și, de asemenea, ajută la scăderea nivelului de trigliceride din organism. Datorită versatilității și beneficiilor sale pentru sănătate, oțetul de mere a fost prezentat ca un superaliment, iar consumul zilnic poate ajuta la eliminarea grăsimii și la gestionarea corectă a sănătății generale. Amestecarea unei linguri sau două de oțet de mere în apă și repartizarea a două-trei doze de oțet pe parcursul zilei ajută la pierderea în greutate.

 

Ceai de ghimbir

Ghimbirul este o rădăcină puternică și joacă un rol important în gestionarea greutății. În loc să ajute la scăderea în greutate, ceaiul de ghimbir ajută la inversarea simptomelor care împiedică pierderea în greutate. S-a sugerat adesea că băutul apei de ghimbir înainte de mese poate ajuta la senzația de sațietate. Pe lângă faptul că ajută direct apetitul, ceaiul de ghimbir ajută și la prevenirea bolilor cardiovasculare, datorită proprietăților sale antiinflamatorii și antioxidanților. De asemenea, reglează nivelul de glucoză din sânge și elimină grăsimile rele sau colesterolul din organism. Băutura unei cești în fiecare zi înainte de mese se crede că are o mare eficiență în obținerea pierderii în greutate.

 

 

Ceai negru

Datorită conținutului său de cofeină, ceaiul negru ajută la reducerea grăsimilor prin accelerarea metabolismului. Chiar dacă cofeina poate fi găsită în mai multe băuturi, inclusiv în cafea, ceaiul negru conține polifenol care reduce aportul de calorii și poate ajuta la creșterea bacteriilor sănătoase din intestin. De asemenea, polifenolul ajută și promovează descompunerea grăsimilor. Consumul acestuia dimineața devreme în fiecare zi este indicat pentru rezultate eficiente.

 

Apă pentru detoxifiere

 

Adăugați în apă castraveți, suc de lămâie, frunze de lăptișor de matcă și o felie de ghimbir și păstrați-o pentru o perioadă de timp. Aceasta este apă de detoxifiere și poate ajuta la reducerea greutății, deoarece îmbunătățește metabolismul și ajută la eliminarea toxinelor din organism, purificând astfel sângele. Consumați-o dimineața, dar și pe parcursul zilei, potrivit timesofindia.com

 

Citește și:Rețetă de detoxifiere după sărbători. Te ajută îți reglezi metabolismul și să elimini toxinele



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel