CIFRA DESTINULUI în numerologie. Ce spune despre tine și cum îți influențează parcursul vieții?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Numerologia pitagoreică te ajută să afli numeroase lucruri despre tine sau despre calea ta în viață. Știi cum să-ți calculezi cifra destinului? Află cum se obține și ce înseamnă fiecare cifră!

Ce înseamnă numerologia pitagoreică? Se spune că există o legătură clară între matematicianul celebru, Pitagora și modul în care numerologia ne poate dezvălui secretele vieții. Cu ajutorul acestor înțelesuri, poți să aplici niște principii care să-ți schimbe modul în care vezi viața. Pitagora spunea că Universul este alcătuit din tipare și că poate fi înțeles din punct de vedere matematic.

Cum afli cifra destinului?

Urmează acest exemplu.

Să spunem că Ana s-a născut pe 15.11.1983. Ei bine, trebuie să adunăm, pe rând, toate aceste cifre:

(1+5) + (1+1) + (1+9+8+3)

Vom obține 6 + 2 + (2+1)

Avem, în final, 6 + 2 + 3

Înainte de a calcula cifra destinului Anei, trebuie să ne uităm la aceste trei cifre obținute din calculul zilei, al lunii și al anului separat, deoarece au o însemnătate aparte.

Prima cifră obținută din cifrele zilei (6 în cazul de față), face referire la calitățile pe care Ana le dezvoltă în prima parte a vieții. Ele trebuie privite cu atenție, fiindcă o vor ghida pe mai departe. Sunt ca o cheie spre îndeplinirea etapei următoare și până nu și le va însuși, nu va putea evolua. 

A doua cifră (în cazul nostru, 2) se referă la acele calități și înclinații pe care le are Ana. La cele care o definesc cel mai bine și o vor face să se simtă cel mai în largul ei. 

A treia cifră (adică 3), este cea care arată starea ideală a persoanei, modul în care își va găsi pacea. 

Toate cele TREI cifre trebuie privite în ansamblu, nu separat, iar în interpretarea lor trebuie luate toate în considerare.

Acum putem calcula și cifra destinului Anei: 6 + 2 + 3 = 11 (1+1) = 2

Cifra destinului arată, practic, întreg potențialul de care poate da dovadă o persoană. Tot ce poate să obțină în viață. 

Cum se interpretează cifrele destinului?

Cifra destinului 1

Se spune că acești oameni s-au născut să fie lideri. Se ocupă impecabil de strategii, preiau inițiativa, se implică mereu și îi motivează și pe cei din jur. Sunt extrem de ambițioși, deși pot să pară aroganți sau egoiști în fața celorlalți.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel