Christina Ich are din nou probleme în relația cu Alex Pițurcă. Ce sfat a primit de la mama ei: „Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc”

Data publicării:
Christina Ich și Alex Pițurcă, sursa foto Instagram
Descriere foto: Christina Ich și Alex Pițurcă, sursa foto Instagram

Christina Ich este din nou o femeie liberă? Vedeta, confesiuni la ceas de seară cu mama ei. 

Christina Ich și Alex Pițurcă sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Chiar dacă se iubesc enorm și au un băiețel minunat împreună, relația celor doi a fost de-a lungul timpului presărată cu multe despărțiri și împăcări. În plus, cei doi nu au de gând să ajungă în fața altarului, deoarece nu vor să își piardă libertatea, așa cum a dezvăluit chiar vedeta în urmă cu ceva timp. 


„Momentan nu ne dorim să ne căsătorim și eu n-am considerat niciodată că trebuie să iau numele bărbatului. Adică eu o să rămân întotdeauna Cristina Ich, chiar și dacă m-aș căsători cu Alex. Nu mi-am dorit niciodată. Îl iubesc extraordinar de mult, e tatăl copilului meu. Eu niciodată nu m-am visat mireasă, n-am dorința asta arzătoare să mă văd mireasă. Îmi îngrădește libertatea, nu știu de ce. Noi locuim împreună, automat e ca o căsnicie, dar actul parcă îmi îngrădește libertatea. Și pentru mine și pentru el”, a spus Cristina Ich în podcast-ul lui Cătălin Măruță.


Christina Ich este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde vorbește constant cu fanii ei, le dă sfaturi și își dezvăluie trăirile și sentimentele. Vedeta a avut parte de o discuție profundă cu mama ei la ceas de seara și a primit câteva sfaturi importante. 


„Cea mai mare durere pentru un om e când îl tratezi cu indiferență. Tu nu semeni deloc cu mine pentru că mai pui sufletul la anumite chestii. Eu ți-am spus să nu te intereseze absolut deloc. Sănătatea, asta să te intereseze, celelalte se împacă”, i-a spus mama Cristinei.


Fanii au înțeles imediat că cele două se referă la o situație dificilă pe care frumoasa Christina o întâmpină în relația cu tatăl copilului ei. 


„E simplu, fetelor, sănătatea ta și dacă ai copil, atât. Sănătate și copil”, a fost concluzia la care a ajuns vedeta, referitor la oamenii care o supără sau o enervează. 


Alex Pițurcă a avut și el un mesaj dur la adresa iubitei sale: „Ce înseamnă o educație bună?”-O educație bună este capacitatea de a suporta educația proastă a altora”. 

 

Citește și: Alexandra Stan, primele declarații despre soțul ei. De ce a ținut totul secret: „Am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel