Alexandra Stan, primele declarații despre soțul ei. De ce a ținut totul secret: „Am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexandra Stan, foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, foto Instagram

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Artista își cunoaște soțul de doar câteva luni. 

Alexandra Stan a uimit pe toată lumea după ce a anunțat că s-a căsătorit. Vedeta a ținut totul ascuns și a avut parte de un eveniment la care au participat doar familia și nașii. 


Artista și-a cunoscut iubitul în urmă cu doar câteva luni, dar deja au ales să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Alexandra Stan este foarte fericită și a dezvăluit cum s-a cunoscut cu Emanuel. 


„Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri”, a spus Alexandra Stan pentru VIVA!


Artista și-a dorit foarte mult o relație cu Emanuel deoarece a fost dragoste la prima vedere. Vedeta nu a vrut să forțeze lucrurile și a avut răbdare ca bărbatul să facă primul pas.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

 

„Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta”, a adăugat vedeta. 


Alexandra Stan are doar cuvinte de laudă la adresa iubitul ei lângă care se vede până la adânci bătrâneți. 


„El a făcut primul pas și a fost cel care mi-a mărturisit că are sentimente pentru mine. Doar că și eu simțeam același lucru, numai că nu știam dacă să-i spun sau nu, având în vedere că ne-am cunoscut într-o perioadă în care nu a fost despre noi doi, ca indivizi”, a mărturisit Alexandra Stan pentru sursa citată. 

 

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Artista a spus "DA" în fața ofițerului de stare civilă/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel