Christian și Iulia Sabbagh, mândri de fiica lor. Anais a câștigat premiul de excelență la un concurs la pian: „Am avut mari emoții” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Christian și Iulia Sabbagh se declară doi părinți fericiți, după ce fiica lor, Anais, a câștiga premiul întâi de excelență, la un concurs de pian. 

Christian și Iulia Sabbagh se pot mândri cu familia pe care o au. Recent, fiica lor Anais a câștigat premiul întâi de excelență, la primul ei concurs de pian, iar emoțiile au fost pe măsură.

Iulia Sabbagh, mândră de fiica ei, Anais!

Iulia Sabbagh, soția celebrului prezentator TV, a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Spectacola, după ce fiica sa a câștiga primul loc la un concurs de pian. Tânăra mămică ne-a mărturisit că nu a avut emoții pentru fiica sa, deoarece a văzut-o din prima că este foarte talentată și a avut cei mai buni mentori. Totodată, soția lui Christian Sabbagh a povestit cum a descoperit că micuța Anais este pasionată de pian. 

„Anais este absolut minunată! Acum doi ani i-am cumpărat o orgă de jucărie și am observat că se juca doar cu ea, nu o interesa nimic altceva. Mai târziu căuta pe internet notele muzicale să le așterne pe orgă și încerca să cânte chiar și partituri! Ca atare, am zis să încerc să o duc la cursurile de pian, după doar o lună de studiu, doamna profesoară mi-a sugerat să îi cumpăr un pian să poată exersa acasă ceea ce face la clasele de pian pentru că este talentată și are har. Pianul este pasiunea ei, când termină programul de grădiniță primul lucru pe care îl face când ajunge acasă este sa se pună la pian, lucru ce mă bucură având în vedere că trăim în epoca tehnologiei și majoritatea copiilor își petrec timpul în fața tabletei sau a telefonului. Mă bucur că pianul este o prioritate pentru ea, deși nu țin neapărat să facă performanță din asta. Sunt ferm convinsă că pianul îi va dezvolta aptitudini precum sensibilitatea, eleganța, cultura ș cu siguranță o va ajuta să facă deosebirea între un om cultivat și unul cu mai puțină cultură!”, a declarat Iulia Sabbagh pentru Spectacola. 

Iulia Sabbagh: „Deși are doar cinci ani s-a descurcat de minune”

Iulia Sabbagh a declarat că fiica sa a pășit pe scenă fără pic de emoții, iar performanța sa a fost conform așteptărilor. Soția prezentatorului TV a recunoscut că cele mai mari emoții le-a avut ea și soțul său. 

„În acest weekend am participat în cadrul concursului Lirika, la Colegiul Național de Muzică, George Enescu, organizat de Janina Badici. Am avut mari emoții, fiind primul ei concurs, dar Anais a dat dovadă de foarte multă responsabilitate. Deși are doar cinci ani s-a descurcat de minune, nu a avut trac și a luat premiul întâi de excelență. Pentru asta țin să-i mulțumesc și doamnei Maria Magdalena Bujor, profesoara de pian, care a îndrumat-o pe Anais pe acest drum al muzicii și care îi este mereu alături. ”, a mai spus Iulia Sabbagh.

Chirstian Sabbagh, SECRETUL relației cu Iulia

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară. Chiar dacă oamenii îl cunosc pe acesta de foarte mulți ani, de la pupitrul știrilor Kanal D, puțină lume știe detalii despre viața privată a jurnalistului, acesta fiind destul de rezervat în a-și afișa familia. În exclusivitate pentru Spectacola, prezentatorul TV a vorbit despre cum arată viața de tată cu patru copii, dar a vorbit și despre căsnicia pe care o are cu Iulia.

„Eu sunt genul de părinte care le oferă copiilor săi libertatea de a alege ce își doresc să facă în viață, nu îi îndeamnă să facă un lucru sau altul. Anais este cea care intervievează toate jucăriile. Dar sunt copii și au timp să își aleagă drumul. Cel mare, Edi, deja a ales să urmeze Dreptul. Însă le las libertatea să facă ce vor și dacă își vor dori să urmeze jurnalismul îi voi sprijini cu siguranță.”, a spus Christian Sabbagh în exclusivitate pentru Spectacola.

Cum este Christian Sabbagh în rolul de tată

Chiar dacă le-a impus copiilor săi anumite limite, prezentatorul TV are, în același timp, și o relația foarte apropiată cu aceștia.

„Sunt un tată normal, nici exigent, nici permisiv. Cred în limite impuse copiilor, dar am mai mult o relație de prietenie cu ei. Îmi doresc să aibă încredere în mine și să vină să îmi spună dacă au o problema.

Atunci când am timp, mergem la Văleni sau în parc. Lor le place să meargă în parcuri de distracție. De asemenea, petrecem timp în natură. În timpul săptămânii și copiii au un program destul de încărcat cu activități care le fac plăcere. Încerc și să limitez astfel timpul pe îl petrec pe tabletă sau telefon.”, ne-a mai dezvăluit acesta.

Citește continuarea AICI

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel