Cher, secretul tinereții fără „bătrânețe”, la 77 de ani: „Voi purta în continuare blugi, voi purta în continuare părul lung și voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut dintotdeauna"

Data actualizării: | Data publicării:

Cher spune că blugii și părul lung o fac să se simtă tânără, așa că nu va renunța la stilul ei prea curând.

Nu o vei vedea pe Cher cu părul scurt prea curând, în caz că te întrebai. 


Cher a împlinit 77 de ani în luna mai, dar faptul că se apropie de a fi octogenară în trei ani nu cântărește deloc în alegerile sale de stil și frumusețe, a dezvăluit ea în cadrul emisiunii Good Morning Britain din această săptămână.

Artista a făcut furori cu pletele blonde platinat o scurtă prioadă de timp, părul ei negru  și lung fiind emblema artistei. 


Când a fost întrebată despre vârsta ei și despre ceea ce o face să se simtă tânără, acele plete lungi legendare au fost primul lucru la care s-a gândit: "Prietena mea Paulette și cu mine vorbeam despre momentul în care va trebui să ne tăiem părul și să nu mai purtăm blugi, pentru că părea că în acele zile asta făceau femeile, iar acest lucru nu a venit încă", a spus ea, potrivit Cosmopolitan. 

"Pur și simplu nu-mi vine să cred că voi avea 80 de ani la un moment dat, mai devreme decât mi-aș dori, și voi purta în continuare blugi, voi purta în continuare părul lung și voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut dintotdeauna."


Când a fost întrebată despre faptul că nu a urmat "tendința" de a deveni grizonată, așa cum multe vedete au început să o facă, Cher a vorbit în schimb despre genele "destul de uimitoare" din familia ei și despre cum bănuiește că perspectiva ei asupra vieții este un factor, spunându-le gazdelor: "Nu știu dacă faptul că nu te simți bătrân te face mai tânăr. Nu încerc să fiu tânără - sunt cine sunt", a spus ea. "Pur și simplu mă descurc".

Motivul pentru care nu va renunța nici la vopseaua de păr


Cher nu are de gând să schimbe prea curând nici culoarea părului. 

Chiar și pe fondul mișcării continue a femeilor care își îmbrățișează părul cărunt (inclusiv Andie MacDowell, Jane Fonda și Sharon Osbourne), artista nu vrea să aibă nimic de-a face cu firele albe.

 "A încărunți este bine pentru alte fete", a declarat ea pentru People."Doar că eu nu o fac!"

De fapt, este destul de surprinzător faptul că nu este dispusă să încerce ceva nou, având în vedere că a purtat deja practic orice altă coafură care a existat, fiind mereu excentrică la capitolul look.


Ea a purtat chiar și peruci, deoarece acestea îi permit să își schimbe constant look-ul. "Nu este nimic în neregulă cu părul meu, dar îmi plac perucile, și întotdeauna mi-au plăcut", a declarat în urmă cu ceva vreme pentru Daily Mail, adăugând că părul ei natural este lung și brunet. "E atât de ușor de întreținut. Doar face mai ușor să-mi schimb imaginea".

Filmul care i-a distrus părul artistei

"Părul meu nu este atât de important... Când am făcut Mask, mi-au cerut să-mi fac părul din negru în roșu. Tipul care l-a transformat din negru în roșu, nu știu, nu avea doi neuroni la un loc și a făcut o treabă foarte proastă. A început să se rupă și am început să port o perucă. De acolo, a devenit scurt, pentru că părul meu era cu adevărat groaznic... M-am dus la coaforul meu și i-am spus: "Ce-ar fi să facem așa: îl facem negru pe o parte, negru pe cealaltă și îl lăsăm blond în mijloc. El a spus: "Nu, ar fi groaznic", iar eu am spus: "Ei bine, cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că nu-mi va plăcea.", a declarat vedeta, potrivit intothegloss. 


Cher, despre îmbătrânire:


"Știi, mama mi-a spus odată: "Știi, nu ești cea mai frumoasă, nu ești cea mai talentată. Nu vei fi întotdeauna cea mai tânără, dar ești specială și este ceva mai important decât asta. "=

"Când aveam șase ani mă simțeam de parcă aș fi avut 35 de ani, iar acum că am 35 de ani mă simt de parcă aș avea 14 ani. "

"Mi-a sunat telefonul și era regizorul filmului Witches of Eastwick. Mi-a spus: 'Am vrut să te sun și să-ți spun că nu te vreau în filmul meu și Jack Nicholson și cred că ești prea bătrână și nu ești sexy'. Bună dimineața, 40! Așa că am zis: "Nu m-ai găsit sub o piatră. Am fost nominalizată la Oscar pentru Silkwood. Și am primit premiul Festivalului de Film de la Cannes pentru cea mai bună actriță pentru Mask. Așa că, la revedere!"

"Mi-ar plăcea să arăt foarte bine cât mai mult timp. Dacă unii oameni cred că asta mă face să fiu vanitoasă până la capăt, atunci da, sunt așa. ", a declarat vedeta, potrivit intothegloss. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel