Sylvester Stallone și soția lui sunt din nou împreună, după ce au anunțat divorțul: „Au reușit să își rezolve neînțelegerile”

Data actualizării: | Data publicării:
Sylvester Stallone, sursa instagram
Descriere foto: Sylvester Stallone, sursa instagram

Sylvester Stallone și soția lui s-au împăcat, la scurt timp după ce au anunțat că divorțează. 

Drama divorțului dintre Sylvester Stallone și soția sa, Jennifer Flavin, este de câteva săptămâni pe pe primele pagini. Fanii au urmărit discursul până când Stallone a făcut o postare drăguță pe Instagram în care apare alături de soția sa, ținându-se de mână.  Se pare că cei doi au făcut pace și sunt din nou împreună. Reconcilierea a dus la un nou raport care ar fi putut indica motivul pentru care au mers înapoi în divorț.

People a raportat că o sursă apropiată a afirmat că cei doi soți s-au reunit, dar relația lor va avea nevoie de ceva muncă pentru a se repara. Sursa a susținut că inițial cuplul s-a separat din cauza unor probleme de comunicare, dar a afirmat că cei doi au acum "un canal de comunicare mai bun". Aceștia au susținut că nu totul este pașnic între cei doi, în ciuda reîntâlnirii lor. Presupusa sursă a menționat că statutul actual al relației de lungă durată a cuplului este un lucru în desfășurare.

A fi împreună timp de două decenii ar fi greu pentru orice cuplu, mai ales pentru unul atât de mediatizat ca Stallone și Flavin. Au petrecut atât de mulți ani împreună încât s-ar putea să fi fost mai greu să rupă legăturile decât a crezut inițial cuplul. Împărțirea bunurilor i-a determinat deja pe cei doi soți să pună pe pauză divorțul. Examinarea acumulării de bunuri i-a făcut pe starul din Rocky și pe soția sa să-și reevalueze diferențele.

„Au decis să se întâlnească din nou acasă, unde au vorbit și au reușit să își rezolve neînțelegerile. Amândoi sunt extrem de fericiți”, a declarat purtătorul de cuvânt. Acum, divorțul dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este suspendat, cei doi încearcă să își rezolve problemele pentru a-și salva căsnicia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sly Stallone (@officialslystallone)

Sylvester Stallone și soția lui sunt din nou împreună, după ce au anunțat divorțul

În timp ce Stallone a anulat divorțul, se pare că el și Flavin încă lucrează la rezolvarea diferendelor dintre ei. În afară de problemele de comunicare și de acuzațiile privind bunurile, nu este clar ce alte probleme mai are de rezolvat acest duo căsătorit de mult timp. Cuplul părea să se afle la o răscruce de drumuri în relația lor.

Problemele ar fi putut începe înainte de 2022 pentru soții de 25 de ani. Artistul de tatuaje al lui Stallone, Mike DeVries, a susținut că starul Rambo aproape că a acoperit tatuajul soției sale cu un erou DC anul trecut. Chiar și fanii cu ochi de vultur au prevăzut despărțirea, deoarece Flavin a fost văzută fără verighetă, iar soțul ei, vedetă de cinema, și-a acoperit tatuajul omagial cu cel al regretatului său câine. Acele momente au fost precursori ai faptului că fondatorul Serious Skin Care a depus cererea de divorț de câștigătorul premiului Oscar, multe acuzații zburând între cele două tabere.

O altă sursă familiară cu cuplul a afirmat că "amândoi erau "orientați spre familie" atunci când discutau despre o potențială reconciliere. Cele trei fiice ale lor "au avut mult de a face" cu decizia lor de a rezolva lucrurile. În același timp, cuplul de la Hollywood și copiii lor sunt subiectele unei viitoare documentare pentru Paramount+. Nu este clar când va avea loc premiera serialului reality. Așadar, păstrarea familiei împreună ar fi putut fi o mișcare de afaceri, precum și acordarea unei a doua șanse iubirii. Poate că fanii vor avea ocazia să vadă bunele, relele și urâtele din relația lor în serial.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel