Chef Joseph Hadad, drama care i-a marcat viața: „Am rămas văduv cu trei copii”

Data actualizării: | Data publicării:
Chef Joseph Hadad, foto Instagram
Descriere foto: Chef Joseph Hadad, foto Instagram

Chef Joseph Hadad și-a pierdut soția în urmă cu 15 ani și a trebuit să aibă singur grijă de cei trei copii ai săi. 

În urmă cu 15 ani, soția lui Joseph Hadad s-a stins din viață, în urma unei lupte grele cu o boală nemiloasă, la puțin timp după ce a născut-o pe mezina familiei. La vremea aceea, cunoscutul bucătar și-a vândut toată averea în încercarea de a-și salva soția. Inițial, boala a regresat și părea că femeia s-a vindecat, însă maladia a reapărut. Niciun tratament nu a reușit să dea rezultate, iar Joseph Hadad a rămas văduv. Rămas singur, el a avut de înfruntat o nouă prococare: aceea de a crește singur cei trei copii. 


„Eu aveam 48 de ani când s-a întâmplat, iar Ghila, doar 42. Am rămas văduv cu trei copii – Dor, băiatul cel mare, de 16 ani, Daniela, de 10 ani, şi Lipaz, de 3 ani şi jumătate. Eu nu ştiam să mă descurc cu copiii, eram doar cu munca şi cu adusul banilor, Ghila avea grijă de casă, de mâncare, de familie. Când a murit Ghila, am rămas singur și am fost nevoit să muncesc și mai mult și să le ofer copiilor tot ce au nevoie. Alături de ei m-am ridicat”, a declarat Chef Joseph Hadad pentru Viva. 

Renumitul bucătar a reușit să le ofere copiilor tot ce aveau nevoie. Ajunși adulți, fiecare a plecat pe drumul său. Cei mari sunt stabiliți în străinătate,  Dor ( 27 de ani)  a terminat Școala Americană Profesională, iar Daniela (24 de ani) lucrează ca bucătar în Germania. 

Mezina familiei, Lipaz este cea mai apropiată de tatăl său. 


„Fata mea cea mai mică este cea mai apropiată de mine. Nu am știut cum să lupt cu fata că îi era dor de mama ei. Nu am știut cum să lupt ca să iasă bine. Este greșeala mea că nu am aflat din timp de boala soției mele. Soția mea era foarte tânără când a murit. Fata cea mică avea zece luni când soția mea a aflat de boală. Am vândut tot ca să-mi salvez soția. Soția mea a avut nevoie de medicamente din America'', a spus chef Joseph Hadad în cadrul unui interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel