Chef Florin Dumitrescu a luat permisul de conducere la 33 de ani: „Stați în casă”

Florin Dumitrescu este în culmea fericirii. Juratul de la „Chefi la cuțite” a luat permisul de conducere. 

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. În vârstă de 33 de ani, aceasta și-a luat permisul de conducere abia acum și este foarte fericit de reușita lui. 


Ba mai mult, juratul de la „Chefi la cuțite” a promovat examenul auto fără nicio greșeală la proba traseului. În spirit de glumă acesta le-a transmis fanilor de pe Instagram să stea în case deoarece va ieși cu mașina la plimbare după ce va primi permisul.


Florin Dumitrescu s-a fotografiat alături de instructorul său și i-a mulțumit pentru reușită. 


„Am luat examenul. Aștept permisul. Stați în casă! Mulțumesc instructorului meu care m-a învățat cum să îmi depășesc frica de sală, legislație, dar și cum să conduc să iau admis cu 0 greșeli la traseu”, a scris Florin Dumitrescu, pe Instagram. 


Fanii l-au felicitat pe Chef Florin Dumitrescu, iar fotografia a fost apreciată de peste 24 de mii de persoane. 

„Mi-am facut provizii pentru câteva luni/ Binee chef! Să ne dai un share la locație când ești în trafic/ Felicitări/ Iaaaaa…. Pupă tata pe el de băiat mare!/ Să-l scoți la o bere pe băiatul care "te-a bătut la cap" să dai de permis!/ Era culmea... doar ești Chef Florin Dumitrescu”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Florin Dumitrescu pe Instagram. 

 

În urmă cu o lună, Florin Dumitrescu a susținut proba scrisă, mai exact sala. Juratul le-a mărturisit fanilor că cel mai tare i-a fost frică de acea probă. 


„Celor cărora le este frică de sală, de examenul teoretic, așa cum și mie mi-a fost foarte, foarte mult timp, să facă cu domnul cu care am făcut eu legislația. Este cel mai șmecher pe zona asta și faptul că am luat sala, în mare parte i se datorează și dânsului, pentru că m-a făcut să înțeleg principiile șofatului. De sală mi-a fost cel mai frică, de când mă știu eu. Spuneam că sala este foarte grea, că întrebările sunt ciudate”, a spus Florin Dumitrescu, pe rețelele sociale.

 

Citește și: Campioana olimpică Camelia Potec, în doliu. Tatăl sportivei a fost găsit fără suflare în casă: ”Nu pot, nu vreau, nu cred”

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 30 iul 2021, 18:15 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play