Campioana olimpică Camelia Potec, în doliu. Tatăl sportivei a fost găsit fără suflare în casă: ”Nu pot, nu vreau, nu cred”

Data publicării:
Camelia Potec, sursa instagram
Descriere foto: Camelia Potec, sursa instagram

Celebra înotătoare Camelia Potec este îngenunchiată de durere, după ce tatăl său s-a stins din viață.

Durere fără margini pentru campiona olimpică, Camelia Potec. În dimineața acestei zile, sportiva a primit cea mai cruntă veste, care a dărâmat-o. Tatăl Cameliei a fost găsit fără suflare în propria locuință. Se pare că, potrivit primelor informații, bărbatul ar fi suferit un infarct. 

Fratele Cameliei Potec a anunțat pe rețelele de socializare că trupul neînsuflețit al tătălui său va fi depus astăzi la o capelă din Brăila, iar duminică va fi înmormântat.

„Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. vineri) la Capela Catedralei Nașterii Domnului din Brăila. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul din Grid, jud. Brașov, în data de 01.08.2021, la orele 13:00. Dumnezeu să îl odihnească în pace și lumină!”, a fost anunțul lui Alexandru Potec.

 

Profund îndurerată, Camelia Potesc refuză să creadă că tatăl ei a decedat. Aceasta a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, în care își strigă durerea că părintele său s-a stins din viață la doar 67 de ani.

”Nuuuuuuuu!!!!! Nu pooot, nu vreeaau, nu creeeed! Țipete de durere și dorință de ajutor, ajutor pe care știu că nu o să-l primim. Sper ca Dumnezeu să te binecuvânteze ca să poți avea grijă de noi în continuare, tati. Te iubesc cu toată ființa mea”, a scris Camelia Potec distrusă de durere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camelia Potec (@cameliapotec)

 

Tatăl campioanei a suferit un accident grav în urmă cu 4 ani, atunci când a fost implicat într-un impact violent în momentul în care circula dinspre Ploiești spre Brăila, relatează spynews.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel