Charlie Ottley, producătorul britanic de documentare, jefuit în Timişoara. I s-au furat echipamente de filmare de mii de euro

Data publicării:
Charlie Ottley, foto Instagram
Descriere foto: Charlie Ottley, foto Instagram

Charlie Ottley, producătorul unor documentare extrem de apreciate despre ţara noastră, a fost jefuit în Timişoara. 

Acesta se afla în Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului, în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş. Trei tineri l-ar fi atacat pe documentarist în parcul Botanic din TImişoara, i-au smuls aparatura, printre care o dronă şi alte accesorii fotografice, şi au dispărut. 

La scurt timp după incident, scrie opiniatimisoarei.ro, Ottley şi persoana care îl însoţea au depus plângere la Poliţie. 

Surse din Poliţia Timiş au declarat, luni, pentru Agerpres, că a fost deschis dosar penal pentru furt, în această speţă şi se fac cercetări.

"Este o plângere pentru furt, iar poliţia face cercetări", au declarat sursele din Poliţia Timiş.

Potrivit Consiliului Judeţean Timiş, Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, aflat în Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului, a fost tâlhărit în Parcul Botanic.

"Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute. Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie. Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei", arată un comunicat al administraţiei judeţene. 

Citește continuarea pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel