Cezara Dafinescu, singură de 20 de ani. Artista nu-și poate reveni după moartea soțului: „Este sufletul meu pereche. Am în minte privirea și ochii lui”

Data publicării:
Cezara Dafinescu, captura video YouTube
Descriere foto: Cezara Dafinescu, captura video YouTube

Cezara Dafinescu se consideră o femeie norocoasă, chiar dacă ultimii 20 de ani i-a trăit în singurătate. Artista în vârstă de 75 de ani nu a conceput să își mai refacă viața după moartea celui de-al doilea soț. 


Cezara Dafinescu a rămas văduvă în 2003, la vârsta de 55 de ani. Gelu Fronea, cel de-al doilea soț al artistei, a murit în urma unui accident brutal de circulație. Vedeta a intrat atunci într-o depresie cruntă și nu a conceput că ar putea să mai primească în viața ei un alt bărbat. 

Actrița a avut două căsnicii. Primul soț a fost George Motoi, cu care a fost căsătorită până în anul 1997, iar cea de-a doua căsncie a fost cu Gelu Fronea, care s-a stins din viață în anul 2003.

„Eu sunt Leu pur! Am avut așa o șansă în viață… Am avut doi soți extraordinari și nu știu câți iubiți – în sensul de bărbați m-au iubit pe bune și pe prietenie, fiecare extra pe palierul lui, în genul lui. Eu am trăit tot ce își poate dori o femeie din punct de vedere sentimental. Am fost adulată de Motoi și ținută în palmă, amor „telectual” și adulată de al doilea soț cu care am avut pasiune și nebunie.

Altfel ce îți mai poți dori într-o căsnicie? Ca să mă mărit ar trebui să găsesc un om peste cei doi soți ai mei. Ei bine, nu l-am găsit și nu vreau să fiu dezamăgită. Oamenii buni sunt luați, cum se spune, iar ciurucurile sunt… ciurucuri înspăimântate, își trag izmenele de pe ei. Nu, eu am trăit mult prea frumos ca să-mi stric bătrânețea. Mă rog, tinerețea vreau să zic!”, a declarat Cezara Dafinescu în podcastul Adinei Alberts.

 Cezara Dafinescu este resemnată la gândul că va rămâne singură pentru tot restul vieții

„Nu am nici o problemă cu asta! Tot așa cum mă întreabă lumea de ce nu mă lupt să joc în anumite piese. Le spun că nu am ce să joc pentru că, până la această vârstă, am jucat tot ce se poate juca frumos.

Am fost o actriță privilegiată, o femeie care a avut ce n-au avut multe femei și atunci accept soarta mea, las pe Dumnezeu să decidă. Accept și înțeleg și lipsa familiei. Am grijă de căței, de păsări, de flori… Nu le putem avea pe toate și aș fi nedreaptă să vreau mai mult decât am avut!”, a mai povestit Cezara Dafinescu.

 

Moartea lui Gelu Fronea a devastat-o


Cezara Dafinescu și Gelu Fronea au trăit o poveste de dragoste mai ceva ca în filme, el fiind bărbatul pentru care actrița a divorțat de primul soț, după 23 de ani de mariaj. După moartea sa, vedeta a căzut într-o depresie cruntă, s-a retras din teatru și nu mai vedea nimic bun în viața ei. 


„Am simțit că Gelu este sufletul meu pereche și acum, după atâția ani, am în minte privirea și ochii lui. Perioada aia a fost momentul meu în care am renunțat la teatru și, pentru un om care a iubit atât de mult și își iubește atât de mult meseria, asta a fost definitoriu pentru dragostea asta.

Pe mine nu m-a mai interesat teatrul și a fost perioada mea, de vreo 6 ani, în care am vrut să fiu soție, amantă, gospodină, tot ce vrei’, spunea Cezara Dafinescu despre mariajul cu cel de-al doilea soț, Gelu Fronea, potrivit Viva.

 

Și-a dorit să moară și ea

 

„A venit nebunia asta cu accidentul lui stupid, absolut stupid, pe o motocicletă, cu 60 de kilometri la oră. M-am dus la spital și am stat 4 zile, el nu a murit, de cât de puternic era organismul. Era, bineînțeles, conectat la aparate, iar eu, în nebunia mea, eram sigură că se va face bine. Un an de zile după șocul ăsta, după moartea lui, nu am fost om. De fapt eu voiam să mor’, spunea actrița la câțiva ani de la moartea soțului ei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel