Cezara Dafinescu a vorbit despre posibilitatea de a fi înselată în timpul relației cu George Motoi: „Era sensibil și emotiv, dar...”

Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcast
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ ZUnivers Podcast

Cezara Dafinescu dezvăluie culisele vieții sale. Actrița are 75 de ani.

Cezara Dafinescu este una dintre cele mai populare actrițe din „generația de aur” pe care le-a cunoscut publicul român. Artista a jucat în numeroase filme, inclusiv seria BD, una dintre cele mai populare serii cinematografice din timpul regimului comunist. Cu ocazia unui interviu, vedeta a împărtășit cu fanii câteva momente din experiențele sale.

Cezara Dafinescu are sânge albastru?

Artista afirmă că provine dintr-o familie nobiliară poloneză, bunica sa fiind o descendentă directă a unei prințese din Polonia.

“Am fost mereu o realistă și mai am încă oglinzi în casă. Cred că este vorba despre factorul genetic, am avut o bunică foarte frumoasă care era de viță nobilă. Făcea parte dintr-un neam de prințese poloneze. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că arăt acceptabil. De ziua mea am primit multe cadouri minunate dar cel mai frumos cadou, pentru mine, era să fiu înconjurată de familie, de bunici și de părinți. I-am pierdut între timp și acum mă resimt” declară Cezara Dafinescu pentru FANATIK.RO.

S-a creat o scenă pentru ea în BD

Actrița mai spune cum și-a început debutul în actorie, amintind aici seria BD. Încă din liceu vedeta a fost în lumina reflectoarelor, atunci când s-a creat o scenă special pentru ea.

“Îmi aduc foarte bine aminte debutul meu în cinematografie. A fost ciudat pentru că distribuția pentru filmele ‘Brigada Diverse’ era făcută deja. Cele 4 femei erau deja distribuite. Eu nu eram încă studentă la teatru ci elevă, așa m-a cunoscut Mircea Drăgan. A făcut o pasiune profesională vis a vis de mine pentru că m-a distribuit, apoi, în multe din filmele sale. Îi părea rău că filmările erau la final și nu avea cum să mă ia în BD, așa că a creat, pur și simplu, o secvență pentru mine. Scena se petrecea pe un stadion, la un concurs canin. La un moment dat o speakeriță spunea ‘câinele Costel să se prezinte la start’. Asta a fost replica mea, cu ea m-am lansat. Eram la început atunci și credeam că ar trebui să fiu că fetele de la Hollywood așa că am simțit nevoia să-mi pun și gene false. Și acum râd ori de câte ori văd secvența aceea. Eram blondă platinată, voiam să dau la teatru, să fiu că Marlyn Monroe așa că, pentru replica aceea, mi-am pus gene false” declară pentru FANATIK.RO, Cezara Dafinescu.

Despre primul soț, George Motoi

Artista a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu regretatul George Motoi, care a trecut în neființă în 2015, după care și-a unit destinul cu Gelu Fronea, un cunoscut afacerist, care și el a decedat, în 2003, într-un accident de mototclicletă. Ea prezintă o scurtă caracterizare a primului partener.

“George Motoi a fost un familist convins, de o modestie rar întâlnită. Era sensibil și emotiv dar nu arăta asta. Fiind un bărbat frumos a fost distribuit în câteva filme, l-au luat regizorii ca pe un ‘Don Juan’, dar el nu a fost niciodată așa. Nu mi-am pus niciodată problema geloziei. Cred că devii geloasă când simiți că nu ești iubită ori eu și George nu am avut niciodată problema asta.

Mă iubea foarte tare și nu am simțit fiorul geloziei. Poate era o inconștiență sau poate apanajul Leoaicei, mă consideram imbatabilă și nu aș fi acceptat niciodată gândul, posibilitatea de a fi înșelată” declară Cezara Dafinescu, pentru FANATIK.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 13 aug 2023, 11:27 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience