Cezar Ouatu intervine în scandalul de la Eurovision: Mulțumim Ucraina și Moldova pentru puncte!

Data publicării:
Captură video Youtube/ Popcorn
Descriere foto: Captură video Youtube/ Popcorn

Cezar Ouatu și-a exprimat și el părerea, după ce țările vecine nu ne-au acordat niciun punct, în cadrul concursului Eurovision.

Cezar Ouatu este unul dintre artiștii revoltați asupra faptului că țările care trebuiau să ne susțină în competiția muzicală Eurovision nu au făcut-o, așa cum era obiceiul altă dată. În timp ce România și-a arătat susținerea asupra acestor țări, ele  nu i-au oferit niciun punct lui WRS, artistul care ne-a reprezentat țara. În acest context, Cezar Ouatu a făcut și el o postare pe rețelele de socializare, în care ironizează situația care s-a întâmplat în finala acestui concurs.

"Despre ce credeți că mai este vorba pe la Eurovision? O fi doar despre muzică? P.S: Sigur, nu cred că este nimic geo politic... Felicitări #Ro și mulțumim Ucraina și Moldova pentru puncte!", a fost postarea făcută de acesta pe Facebook.

Ce spune Cezar Ouatu despre punctajele acordate

Cezar Ouatu și-a continuat ideea, sfătuindu-i pe toți să fie mai solidari și mai înțelegători unii cu ceilalți.

"Cum ar fi?

București - Chișinău - București = 0 0 (points)

România - > Ucraina = 12 (points)

Ucraina - > România = 0 (points)

Moldova - > Ucraina = 12 (points)

E despre muzică … stați liniștiți!!! Asta înseamnă empatie, frăție, solidaritate, naționalism …P.S. Până una alta, aș propune să fim mai uniți noi cu noi, fără să mai aruncăm cu noroi unul în celălalt!", a continuat Cezar Ouatu.

Mihai Trăistariu, REACȚIE după finala Eurovision

Mihai Trăistariu a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după ce Eurovision 2022 și-a anunțat câștigătorul, care a fost reprezentat de Ucraina, cu 631 de puncte. Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de finala acestei competiții muzicale și, spune el, locul 1 mai puteam fi câștigat și de alte nume, la fel de bune și ele. Melodiile prezentate pe scenă au fost, de asemenea, extrem de ritmate și diversificate, pe gusturile tuturor, spune acesta.

"Nu a existat vreodată vreo ediție mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reușită, mai grea și mai colorată ... decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câștiga lejer locul I. Artiști unul și unul ...Piese ... de toate felurile: unele de radio ... altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar și muuulte piese lente excepționale. Look-ul artiștilor a adus un plus întregului spectacol. Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite.

Citește continuarea AICI.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel