Mihai Trăistariu, prima REACȚIE după ce Ucraina a câștigat Eurovision 2022: Dacă scoatem din ecuație războiul, Moldova ar fi câștigat Eurovision-ul

Data publicării:
Captură video youtube/ Eurovision Song Contest, Extra night Show
Descriere foto: Captură video youtube/ Eurovision Song Contest, Extra night Show

Mihai Trăistariu și-a spus părerea pe rețelele de socializare, după ce Ucraina a fost desemnată câștigătorarea Eurovision 2022.

Mihai Trăistariu a făcut prima postare pe rețelele de socializare, după ce Eurovision 2022 și-a anunțat câștigătorul, care a fost reprezentat de Ucraina, cu 631 de puncte. Artistul s-a arătat a fi foarte mulțumit de finala acestei competiții muzicale și, spune el, locul 1 mai puteam fi câștigat și de alte nume, la fel de bune și ele. Melodiile prezentate pe scenă au fost, de asemenea, extrem de ritmate și diversificate, pe gusturile tuturor, spune acesta.

"Nu a existat vreodată vreo ediție mai frumoasă, mai spectaculoasă, mai reușită, mai grea și mai colorată ... decât anul ăsta! Peste 10 piese din 25 ar fi putut câștiga lejer locul I. Artiști unul și unul ...Piese ... de toate felurile: unele de radio ... altele de concurs, multe piese ritmate mega bune dar și muuulte piese lente excepționale. Look-ul artiștilor a adus un plus întregului spectacol. Genuri muzicale atât de diverse, stiluri vocale atât de diferite.Totul m-a impresionat în seara asta la culme! Plus toate limbile concursului într-un singur concurs! Recitalurile ... senzaționale, glumele ... la locul lor, emoțiile ... tot acolo. Nici n-am cuvinte! N-am fost niciodată mai impresionat de vreo finală Eurovision ca acum!", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Ce spune artistul despre prestația pe care a avut-o România pe scena Eurovision

"Despre România ... Ce să-i spui lui Wrs? Că a cântat bine? Că a dansat de a rupt? Momentul lui chiar a fost în regulă! Dar ... Eurovision-ul rămâne Eurovision!!! Cu voturile lui ciudate!!! Eu am declarat încă din Preselecția românească ... că, în acest an, simt că nu avem o piesă ... care să ne aducă glorie! E lăudabil, totuși, că am intrat din nou în finală ... după 3 ani de necalificări ! Iar Tvr chiar și-a dat interesul anul ăsta și asta s-a văzut! Despre câștigători ... Evident ... Eurovision 2023 nu se va ține în Ucraina! Nu riscă nimeni să ducă zeci de mii de oameni în țara în care doi președinți nebuni prelungesc la infinit suferința pe pământ ... în loc să se înțeleagă cumva și să salveze poporul ucrainean de la moarte!!!", a mai spus acesta.

Care sunt nelămuririle lui Mihai Trăistariu

Chiar dacă finala a fost una pe cinste, artistul spune totuși că nu înțelege criteriile după care s-au oferit punctajele între țări. În cele din urmă, Mihai Trăistariu declară faptul că el va participa din nou la Eurovision, pentru că România merită să ocupe locul întâi.

"Altă chestie ... Chiar mă întreb... ce minune s-a întâmplat în 2006 de-am obținut punctajul record de 172 de puncte?!?!?! E taaaaare greu să iei puncte de la toate țările în acest concurs! Chiar e greu  E cel mai greu! Patru dileme am.1. Moldova ... niciun punct de la juriu pentru România. 2. Ucraina ... niciun punct de la juriu pentru România. 3. România = 12 puncte pentru Ucraina. 4. România = niciun punct de la juriu pentru Moldova.Maaare ciudățenie a mai ajuns Eurovision-ul! Și, totuși, o să particip din nou !TREBUIE ADUS ACASĂ ACEST LOC ÎNTÂI!!", a continuat el.

Artistul felicită Republica Moldovă

"În anul meu, în 2006, a votat doar publicul ! Fără juriu !Faceți următorul exercițiu de imaginație : Moldova a obținut acum locul al II-lea la public. Dacă scoatem din ecuație razboiul din Ucraina ... MOLDOVA ar fi câștigat Eurovision-ul! BRAVO, MOLDOVA! Chiar ... a fost ca lumea de tot momentul vostru!!!", a încheiat Mihai Trăistariu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel