Cezar Ouatu, îngenuncheat de durere: ”Oftez pentru că nu te pot strânge în brațe”. Artistul trece prin clipe grele

Data actualizării: | Data publicării:

Cezar Ouatu a făcut o postare extrem de dureroasă pe rețelele de socializare.

Cezar Ouatu a împărtășit cu fanii săi un moment extrem de delicat pe rețelele de socializare. Ziua de 18 august, care trebuia să fie un motiv de bucurie pentru artist, s-a transformat de câțiva ani într-o durere fără margini. Tatăl artistului trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere în acea zi, însă, din păcate, acesta s-a stins în urmă cu câțiva ani de zile. Solistul nu a putut trece cu vederea așa eveniment important, motiv pentru care i-a așternut părintelui său cele mai profunde gânduri și sentimente pe care le are în continuare față de el. Chiar dacă a trecut ceva timp de la tragicul eveniment, Cezar Ouatu nu se poate obișnui cu acest gol uriaș, iubindu-l extrem de mult pe tatăl său.

Florin Ouatu, care era unul dintre cei mai mari flautiști din țara noastră, a murit chiar pe scenă, în 2010, în urma unui atac de cord.

„18 august. O zi pe care o așteptam cu atâta bucurie an de an. Astăzi, tatăl meu și-ar fi sărbătorit ziua de naștere cu acea sclipire și bucurie spunându-mi mereu cu o mândrie evidentă: "Ești prelungirea mea"! Eu îl sărbătoresc oricum sufletește și nu numai, pentru că știu că ai fost cel mai iubit Tată dintre pământeni, iar acum ești cel mai divinizat tată dintre îngeri!!! Mi-e tare dor de tine și oftez totuși că nu te pot strânge în brațe, să-ți văd acei ochi superbi, să gătesc cum îmi plăcea mie și ție să o fac pentru tine, să te mândrești cu tot ce am realizat și realizez, să cântăm împreună, să-ți ascult sunetul divin al flautului tău, dar Tu, ești acolo, noi aici și de fapt puntea gândurilor și a iubirii noastre ne apropie atât de mult!!! La multi ani infiniți, să fii zâmbitor, să rămâi unul dintre cei mai mari flautiști ai țării noastre și acum al Împărăției Cerurilor și sufletul petrecerii, așa cum ai fost întotdeauna acum, alături de Theo al nostru iubit! Vă iubesc și vă simt mereu!”, a scris Cezar Ouatu pe Facebook.

Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu. Ce spune artistul despre fosta iubită: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei”

 

Fratele artistului a murit și el, în urmă cu doi ani

Acesta nu este singurul eveniment tragic care i-a marcat viața artistului. Fratele acestuia, Theodor Ouatu, s-a stins din viață în luna decembrie 2020. Vestea a fost dată atunci tot de Cezar Ouatu, pe rețelele de socializare.

„O zi grea pentru mine ...Fratele meu iubit , cu ochii blânzi s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi fratele meu !!!Tăticul nostru te așteaptă sus!! Sunt trist rău !!! Pentru toți cei care vor să aprindă o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești și înmormântat marți cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani!”, a scris artistul la vremea aceea pe pagina personală de Facebook.

 

Cezar Ouatu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca Jurca

Chiar dacă viața i-a fost marcată de diferite evenimente triste, artistul și-a găsit în final fericirea în brațele Ralucăi Jurca, o femei mai tânără decât el cu 19 ani. Dacă la început cei doi au fost doar prieteni foarte buni, pe parcurs și-au dat seama că între ei doi poate fi vorba despre o poveste de dragoste.

”Noi chiar nu suntem genul de relație sau de cuplu care să falsăm. Noi suntem pe ton, așa că suntem mai multe decât căsătoriți, ceea ce mă bucură și ma împlinește sufletește. Ne susținem din punct de vedere profesional, personal, e senzațional”, a declarat Cezar Ouatu la Antena Stars, potrivit playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel