Cezar Ouatu, îndrăgostit până peste cap. Artistul este gata să facă pasul cel mare: „Mă văd tată alături de această femeie”

Data publicării:
Cezar Ouatu si iubita sa, foto Instagram
Descriere foto: Cezar Ouatu si iubita sa, foto Instagram

Cezar Ouatu trăiește o frumoasă poveste de iubire și se vede alături de noua lui parteneră până la adânci bătrâni. 

Chiar dacă este discret în ceea ce privește viața lui amoroasă, Cezar Ouatu a fost mai deschis ca niciodată și a vorbit despre femeia care i-a furat inima. Acesta spune că și-a găsit fericirea în brațele iubitei sale, Raluca, lângă care se vede până la adânci bătrâneți. 


Chiar dacă nu sunt încă căsătoriți, artistul a mărturisit că își dorește mult un copil cu iubita lui. 


„Sunt extrem de dedicat acestei relații. Mă văd tata alături de această femeie. Ne dorim foarte mult. Este un om simplu, o artă să găsești simplitatea într-un om. Este ideală. Simt cu adevărat că este ceea ce trebuie și ceea ce am nevoie o viață întreagă”, a mărturisit Cezar Ouatu la Antena Stars


Cezar Ouatu spune că iubita lui este make-up artist și chiar dacă nu cântă are un auz foarte bun și este omul lui de încredere atunci când vine vorba de planurile profesionale. Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa femeii de lângă el și a dezvăluit ceea ce l-a cucerit iremediabil. 


„Este parte din mine. În momentul în care te susține din toate punctele de vedere, este tot. Este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, este și make-up artist pe lângă asta. Are o ureche senzațională deși nu cântă. Eu am staff-ul meu dar în Raluca am o încredere extraordinară. Ideea este că sunt un alt om astăzi, datorită ei și datorită maturității sale. Mă susține detașat, fără vreun interes. Este ideală. Simt că e ce trebuie”, a mai spus artistul. 

 

Citește și: Cătălin Botezatu s-a temut pentru viața lui. Creatorul de modă a fost amenințat cu moartea: „Voiau să mă omoare, la propriu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel