Cătălin Botezatu s-a temut pentru viața lui. Creatorul de modă a fost amenințat cu moartea: „Voiau să mă omoare, la propriu”

Data publicării:
Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Botezatu, sursa foto Instagram

Cătălin Botezatu a trecut prin momente de coșmar după ce a fost amenințat cu moartea. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România și nu numai. Ținutele create de el au cunoscut succesul în toată lumea și au fost prezente la cele mai mari prezentări de modă internaționale. 


Cătălin Botezatu se bucură din plin de succesul lui, dar de-a lungul timpului a trecut și prin momente mai dificile. Pe lângă problemele de sănătate cu care a fost nevoit să se lupte, acesta și-a atras și mulți dușmani din cauza succesului său răsunător. 


Invitat în emisiunea lui Denise Risai de la Kanal D, acesta a dezvăluit că au fost persoane care au vrut să îl omoare: „Da, voiau să mă omoare, la propriu”, a recunoscut creatorul de modă. 


„A încercat Anamaria Prodan să-ți cumpere votul la „Bravo, ai stil?”, „Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, „Ți-a fost pusă viața în pericol din cauza cămătarilor?”, „Ai fost abuzat în închisoare?”, sunt doar câteva dintre întrebările la care Cătălin Botezatu a răspuns în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzată duminică, 12 septembrie, la Kanal D. 


Cătălin Botezatu a reușit să învingă cancerul, după o luptă grea. Celebrul designer a îndurat șase operații complicate și a fost la un pas să își piardă viața. 


„Șase (operații de cancer). Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer. Am spus: care e următorul pas? Mi s-a spus că sunt mai multe variante de operații, că în România e mai delicat să le fac și am mers peste hotare, în Turcia, nu pentru că medicii din România nu sunt extraordinari, ci pentru că nu sunt condiții, aparatură. Bineînțeles că eu am fost puternic, deși colonul era era afectat. Au tăiat foarte mult și din colon, le-a fost frică să nu fugă vreo celulă cancerigenă pe undeva”, a spus Cătălin Botezatu în podcastul lui Măruță. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel