Cezar Ouatu, pregătit să devină tată? Anunțul transmis din Zanzibar: „E o filozofie de viață”

Data publicării:

Cezar Ouatu se află în vacanță în Zanzibar, alături de iubita sa. Cei doi petrec momente magice pe meleaguri exotice și sunt puși pe fapte mari. 

Într-o intervenție în emisiunea „Vorbește lumea” de la ProTV, Cezar Ouatu a povestit cât de impresionat este de Zanzibar și ce a învățat din culura întâlnită acolo. 

 

„E senzațional și e o filozofie de viață: să ne bucurăm de cine suntem și de ce avem. Oamenii de aici se bucură de viață și de absolut orice. Suntem în mijlocul junglei. E prima dată când sunt în Zanzibar și e magic. Am avut mai multe destinații în cap, dar asta a fost mai în siguranță. E o lume cu totul și cu totul diferită. Oamenii sunt extrem de săraci, dar bucuroși”, a declarat artistul pentru ProTv.

La finalul intervenției, prezentatorii emisiunii i-au transmis artistului că este bine să lucreze împreună cu iubita și în vacanță și le-a transmis spor la treabă, moment în care Cezar Ouatu a avut o reacție surprinzătoare, care i-a făcut pe fani să se gândească dacă nu cumva cei doi îndrăgostiți se pregătesc să devină părinți.


„Exact. Hakuna Matata și vouă”, a continuat Cezar Ouatu.

În urmă cu câteva zile, artistul dezvăluia la Antena Stars că își dorește să devină tată cât mai repede. 


„Îmi doresc, cu siguranță, mai mult ca niciodată ca acest an să-mi aducă un copil. Acum un an îmi doream o fată, dar acum vreau un băiat, un moștenitor. Nu-mi este frică de căsătorie, îmi doresc foarte mult, acum sunt împlinit, dar important este ce spun sufletele noastre. Eu sunt un visător, un boem, un idealist și îmi doresc o dragoste până la adânci bătrâneți', a mărturisit Cezar Ouatu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel