„Cer bani în numele meu”. Fuego, victima furtului de identitate. Artistul este disperat

Data publicării:
Paul Surugiu/ captură video Youtube
Descriere foto: Paul Surugiu/ captură video Youtube

Paul Surugiu și-a avertizat fanii că a fost victima furtului de identitate în mediul online, acolo unde există deja mai multe pagini cu numele său.

În ultima vreme, extrem de multe persoane publice de la noi din țară au fost victimele furtului de identitate online. Dacă în trecut, Monica Anghel le dezvăluia fanilor că a intentat deja un proces pe această temă, întrucât mai multe persoane se folosesc de numele ei pentru a vinde diferit produse, se pare acum să și Paul Surugiu trece printr-o situație similară. Artistul este total dezamăgit de ce i se întâmplă, dar este cu atât mai supărat pe faptul că fanii săi tind să creadă toate anunțurile și paginile false, în timp ce el i-a prevenit în repetate rânduri, cu privire la reala sa identitate. 

„Da, este adevărat și nu sunt eu singurul care pățește așa ceva, pățesc foarte mulți colegi de-ai mei. În primul rând, foarte mulți artiști pentru că le este furată identitatea, desigur, în online. Eu am făcut și un anunț pe Facebook astăzi și este ultima oară când scriu acest mesaj, pentru că m-am plictisit, cred că am scris până acum zeci de anunțuri pe Facebook, numai că oamenii sunt foarte creduli. Ei nu se interesează din sursă sigură, sursa sigură pentru un artist independent, la fel ca și mine, este în primul rând pagina de Facebook cu bulină albastră”, a spus Fuego, la Antena Stars.

Citește și: „Nu știu cum să scap de Fuego”. Drama prin care trece Paul Surugiu. Abia acum s-a aflat

„Nu vorbesc cu admiratorii în privat, nu trimit mesaje”

Artistul spune că paginile false care și-au făcut cont pe numele său comunică frecvent cu fanii, ba chiar le cer și bani în privat, lucru pe care el nu l-ar face niciodată. Și, potrivit lui Fuego, nu este vorba despre o singură pagină de Facebook, ci despre mai multe, astfel încât șansele ca fanii să pice în plasă sunt și ele considerabil mai mari.

„Am reușit după doi ani să am pagină oficială, unde scriu eu, unde comunic eu cu fanii mei. Circulă multe pagini de Facebook false și pe Instagram, iar singurele conturi care îmi aparțin sunt acestea. Cine este credul de lucrul acesta, nu mă mai interesează. Nu vorbesc cu admiratorii în privat, nu trimit mesaje, nu cer bani în numele meu. Doamne ferește”, a mai spus artistul, la Antena Stars.

Citește și: Boala care i-a ucis tatăl lui Fuego: „A murit de foarte tânăr. Așa, peste noapte”. Teama cu care trăiește artistul

Monica Anghel, victima furtului identității

Printr-un lucru asemănător a trecut și Monica Anghel recent. Vedeta era extrem de supărată din cauza faptului că mai multe pagini îi folosesc identitatea pentru a vinde produse de slăbit, pe care artista nu le-a folosit niciodată, în dieta sa. Ba mai mult, aceasta se plângea și de faptul că respectivele persoane îi și atribuiau cuvinte false, ceea ce a determinat-o pe vedă să ajungă direct în instanță.

„De niște luni bune tot descopăr pe rețelele de socializare că eu am slăbit cu nu știu de picături, pastile, batoane, tot felul de mizerii. Nu m-a întrebat nimeni niciodată nimic, nu mi-a cerut nimeni voie să folosească imaginea mea. Mi-a fost furată identitatea și sunt oameni care au cumpărat prostii de astea și au ajuns la spital. Nu există să slăbești într-o lună. Eu fac acest lucru de șase ani de zile.

Problema este că unele din aceste pagini scriu și povești, ca și cum eu aș fi spus acele lucruri, că nu mai voiam să ies din casă, niște prostii inventate. În toată această ecuație, atât ANAF-ul, cât și Ministerul Sănătății, ar trebui să se implice. Vând niște produse care nu sunt testate și încasează o groază de bani pentru care sunt convinsă că nu plătesc niciun fel de taxă.”, a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP. 

Te-ar putea interesa și: Cum a arătat copilăria lui Paul Surugiu - Fuego: „Am fost crescut cu multă iubire din partea familiei mele, nu ca pe-un puști răsfățat” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel