Celine Dion, imagine rară alături de copiii săi. Cum au transformat-o probleme de sănătate: „Ne rugăm”

Data actualizării: | Data publicării:
Celine Dion, sursa foto Instagram
Descriere foto: Celine Dion, sursa foto Instagram

Celin Dion a publicat o imagine rară, în care apare alături de copiii săi. 

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a anunţat luna trecută că îşi amână pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului său mondial "Courage World Tour" din cauza unei probleme de sănătate.

 
"Mă simt puţin mai bine... dar încă mi se întâmplă să am spasme", a explicat vedeta muzicii pop într-un comunicat publicat în Franţa de administratorii sălii de spectacole Paris La Défense Arena.

"Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele", a precizat cântăreaţa canadiană, în vârstă de 54 de ani.

"Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică a mea. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită. Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că meritaţi acest lucru", a continuat artista pop.


Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din cadrul acestui turneu mondial, înainte de debutul pandemiei de coronavirus în primele luni ale anului 2020. Supervedeta canadiană a anunţat apoi, în ianuarie 2022, că a decis să anuleze secţiunea nord-americană a turneului său din cauza unor probleme de sănătate, relatează Agerpres.


Prima apariție după anunțul că amână turneul

Celine Dion a postat pe rețelele de socializare o imagine, în care apare alături de fii ei. Vedeta a marcat astfel Ziua Mamei  și a transmis și un mesaj emoționant, în care își arată susținerea față de mamele din Ucraina.


„Mă gândesc la mamele din Ucraina și din întreaga lume care și-au pierdut copiii. Și pentru acele mame care se îngrijorează în mod constant cu privire la modul în care își pot ține copiii în siguranță. Și pentru acele mame care își dedică fiecare gram de energie doar pentru a le oferi copiilor lor strictul necesar al vieții. Aceste mame sunt cu adevărat cele mai curajoase și le dedic această Zi a Mamei tuturor. Ne rugăm ca ele să găsească liniște și confort pentru familiile lor”, a scris artista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

De ce boală suferă Celine Dion


 
Celebra cântăreață a ajuns să cântărească doar 40 de kilogram și a ajuns să arate îngrijorător, iar concertele sale au fost fie anulate, fie amânate. 

Artista suferă de degenerescență musculară sau distrofie musculară, așa cum mai este cunoscută, adică o afecțiună autoimună, o afecțiune rară ereditară, caracterizată prin deteriorarea progresivă a mușchilor corpului.

"E paralizată de crize de durere și tetanie (n.r sindrom caracterizat prin contracția mușchilor și înțepenirea membrelor), slăbește văzând cu ochii", susține familia artistei.

Celine Dion are spasme musculare severe și chiar dacă în urmă cu câteva luni celebra cântăreață credea că va trece destul de repede peste această problemă, cele mai recente informații spun că lucrurile nu merg tocmai în direcția aceasta. 

"Celine se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show", a anunțat echipa lui Celine Dion.
I



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel