Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista va deveni mamă pentru a doua oară

Data actualizării: | Data publicării:

Celia a împlinit ieri 37 de ani și a dat vestea cea mare: vedeta va deveni mămică pentru a doua oară. 

Celia a preferat să țină ascunsă sarcina, însă, ieri, chiar de ziua ei, s-a aflat că va deveni din nou mămică.

Vedeta a revenit astăzi cu un mesaj în care le explică fanilor că deși ar fi vrut să posteze de ieri imaginile cu burtica de gravidă, s-a abținut să o facă, fiind o zi de mare sărbătoare: Sfânta Cuvioasă Parascheva, care este considerată ocrotitoarea Moldovei. Totodată, ea a împărtășit cu fanii o serie de imagini în care își arată burtica. este însărcinată în cinci luni și extrem de fericită că va deveni mamă pentru a doua oară. 

Mihai Bendeac, declarație de dragoste din partea Celiei. Actorul a făcut dezvăluiri din relația cu artista: "Am suferit ca un câine"

„Ieri a fost ziua mea, m-am nascut in acea zi in care bat clopotele in mai toate bisericile din Tara. 
O zi plina de rugaciune, in care probabil si cerul zambeste. Chiar m-am abtinut tare sa nu postez, desi mi-as fi dorit sa impartasesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales sa mai tinem minunata veste pentru noi ceva timp. Totusi s-a intamplat ca altcineva sa dea vestea in locul nostru de ziua mea, iar acum , cum as putea sa neg cea mai mare bucurie a noastra ??? 
E o binecuvantate faptul ca dupa lungi incercari am reusit! 
Puterile Ceresti sa fie zid puternic de protectie pentru familia mea, e dorinta pe care o am de ziua mea, caci familia noastra se mareste cu inca un sufletel! 
Aceleasi ganduri curate le trimit catre voi, protectie Divina si o zi minunata sa aveti!”, a scris Celia pe Facebook. 


Celia a pierdut o sarcină

 

 În urmă cu câțiva ani, Celia a trecut prin momente îngrozitoare după ce a pierdut o sarcină. Vedeta a fost extrem de afectată, mai ales că ea și soțul ei își mai doreau din suflet încă un copil.  Din cauza acestui lucru, Celia s-a confruntat și cu depresia. 

”Acest copil a venit într-un moment greu pentru soțul meu, atunci când el și-a pierdut tatăl, dar nu știu de ce s-a răzgândit (n.r.- copilul) și s-a gândit că trebuie să meargă într-o lume mai bună. În prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu și am plecat în Australia. Nu aș fi putut să rămân aici”, spunea ea într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel