Celebrități născute sub semnul Berbecului care au dat lovitura. Topul Berbecilor care au făcut istorie

Data publicării:
Lady Gaga, foto Instagram.
Descriere foto: Lady Gaga, foto Instagram.

Soarele se află în constelaţia Berbecului din 20 martie până în 20 aprilie. Iată ce personalități celebre s-au născut în acest semn zodiacal și prin ce s-au făcut remarcate!

Intrarea Soarelui în Berbec presupune prospeţime, noutate, energie, forţă, impuls, viaţă pentru că, după ce a fost Soarele în Peşti şi am hibernat, intrarea Soarelui în Berbec activează, scoate la lumină. Soarele în Berbec aprinde lumina în camera respectivă.

Sărbătorim Berbecii de pe 20 martie - ne aducem aminte că azi este şi echinocţiul de primăvară - şi până pe 20 aprilie. Adică începe zodia Berbec. Toţi copiii care se nasc în această perioadă sunt Berbeci.

Iată ce mari personalități au avut sau au acest semn solar în harta natală!

1. Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta, născută la 28 martie 1986 în New York, cunoscută ca Lady Gaga, este o cântăreață, dansatoare, compozitoare, actriță și femeie de afaceri americană. Este cunoscută pentru reinventările sale consistente de imagine și versatilitatea sa atât în muzică, cât și în divertisment.

2. Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson, născută la 15 aprilie 1990, este actriță, model și activistă engleză. Ea a câștigat recunoaștere pentru rolurile sale atât în blockbuster, cât și în filme independente, precum și pentru munca ei în domeniul drepturilor femeii. Este cunoscută pentru rolul lui Hermione din filmul Harry Potter.

3. Céline Dion

Céline Marie Claudette Dion, născută la 30 martie 1968, este o cântăreață canadiană. Ea este renumită pentru vocea ei puternică. Rămâne cel mai bine vândut artist de înregistrări canadian și unul dintre cei mai bine vânduți artiști din toate timpurile, cu vânzări record de peste 200 de milioane de albume în întreaga lume.

4. Vincent van Gogh

Vincent Willem van Gogh (30 martie 1853- 29 iulie 1890), a fost un artist post impresionist olandez. Picturile și desenele sale includ unele dintre cele mai cunoscute, cele mai populare și mai scumpe piese din lume.

5. Marlon Brando

Marlon Brando Jr. (3 aprilie 1924 – 1 iulie 2004) a fost un actor și regizor de film american cu o carieră de 60 de ani, timp în care a câștigat numeroase premii, inclusiv două premii Oscar pentru cel mai bun actor, trei premii BAFTA pentru cel mai bun actor străin. Este cunoscut ca o adevărată legendă, un icon masculin, dat fiind și aspectul fizic impunător.

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel