Celebrități care au păcălit timpul și nu-și arată vârsta. Câți ani au în realitate

Data actualizării: | Data publicării:
Halle Berry, Foto Instagram
Descriere foto: Halle Berry, Foto Instagram

Aceste celebrități arată mult mai tinere decât sunt. Iată ce vârstă au, de fapt.

Mulți oameni ar putea presupune că anumite celebrități arată atât de bine doar pentru că își fac tratamente faciale și proceduri cosmetice destul de des și, deși acest lucru poate fi adevărat, pentru alte celebrități totul ține de genetică. Nu există literalmente nicio rutină de îngrijire a pielii sau o tip de chirurgie plastică care să poată face pe cineva să pară cu un sfert de secol mai tânăr fără să arate, de asemenea, ciudat și nenatural.  Dar există unele celebrități care au arătat întotdeauna mai tinere decât sunt de fapt, așa că nu poate fi pus întotdeauna pe seama chirurgiei.

De fapt, acesta este motivul pentru care există atât de mulți actori care pot juca personaje cu ani mai tinere decât vârsta lor reală. Totuși, acest lucru este mult mai ușor pentru actorii care au gene tinerești, iar directorii de casting știu acest lucru și adesea angajează actori mai în vârstă, dar cu un aspect tineresc, pentru a întruchipa personaje de adolescenți și tineri de 20 de ani. Nu este vorba doar de actori; și unii muzicieni arată mult mai tineri decât sunt.

Iatăa câteva dintre celebritățile care sunt de fapt mult mai în vârstă decât par și care este vârsta lor reală în acest moment. 

Pharell Williams

 Cine ar fi crezut că muzicianul Pharell Williams are aproape 50 de ani?! Poate ți se pare că are cel mult 30 de ani. Totuși, s-a născut în 1973, așa că are 48 de ani. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The NAAR TEAM (@noplacelikemiami)

 

Gabrielle Union

Actorița Gabrielle Unionjoacă în filme de zeci de ani. Ne-a furat inimile în "Bring It On" în 2000 și, trebuie să fim sinceri, nu pare să fi îmbătrânit deloc, 20 de ani mai târziu. Dar, de fapt, ea tocmai a împlinit 49 de ani în octombrie 2021. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion)

 

Jennifer Lopez

La 52 de ani, J.Lo încă ne șochează zilnic cu aspectul ei tineresc. Nu spunem că arată ca la 20 de ani, dar trece cu ușurință drept cel puțin un deceniu mai tânără decât este. Interesant este că Jennifer avea deja 30 de ani când a apărut primul ei single de succes, "If You Want My Love". Este cu siguranță una dintre acele celebrități care a arătat întotdeauna mai tânără decât era.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Linda Cardellini

Actorița Linda Cardellini are un chip minunat - și nu este unul care să arate deloc vârsta ei. Vedeta din Dead To Me are 46 de ani, dar ar putea spune cu ușurință că este cu un deceniu mai tânără. Ea arată deosebit de tânără mai ales atunci când poartă breton. Părul ei des și închis la culoare contribuie cu siguranță la aspectul ei tineresc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Cardellini (@lindacardellini)


Halle Berry

Da, are 55 de ani. Și da, chiar arată atât de bine. Halle este una dintre acele persoane care par să devină din ce în ce mai frumoase pe măsură ce îmbătrânesc. Cu siguranță se distrează cu filtre pe rețelele de socializare, dar, de asemenea, se pozeaza și naturală, fără filtre, cu tenul ei strălucitor - și sincer arată cu 20 de ani mai tânără decât este.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)


Lenny Kravitz

La 57 de ani, arată uimitor și îi face de rușine pe bărbații mult mai tineri. Sună urât, dar este adevărat. Are un stil de viață foarte curat, mai ales pentru un star rock - mănâncă vegan și în mare parte raw și este un yoghin total - dar este clar că îi funcționează.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Thomas Brodie-Sangster

Actorul din Queen's Gambit este un alt actor care lucrează pe ecran de când era foarte tânăr (vi-l amintiți în Love Actually?), dar acum este un adult în toată regula. Thomas, născut la Londra, are acum 31 de ani. Credem că structura sa osoasă este cea care îl face să pară mult mai tânăr decât este.


Angela Bassett

Angela Bassett a fost întotdeauna o femeie uluitoare, dar și ea pare să fi devenit mai frumoasă odată cu vârsta. Pielea ei este fără cusur, părul este frumos și uitați-vă la buzele ei! Noi nu am pune-o cu o zi mai mult de 40 de ani, dar ea are de fapt 63 de ani. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel