Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Data publicării:

Ce au în comun miliardarii lumii, în afară de o sumă amețitoare de bani, case extravagante și o flotă de mașini extrem de scumpe? Semnul zodiacal, potrivit unui studiu. 


Cashfloat, un creditor cu sediul în Marea Britanie, a răscolit lista bogătașilor din Forbes Billionaires 2022 pentru a depista zilele de naștere a 286 de miliardari. 

Mulți ar argumenta că miliardarii sunt prea ocupați să construiască imperii de afaceri pentru a acorda vreun merit astrologiei. Cu toate acestea, anumiți magnați de afaceri, precum Mukesh Ambani, Naveen Jindal și chiar J. P. Morgan, care a spus odată:  "Milionarii nu au astrologi, miliardarii au", au privit celebru spre cer atunci când au luat decizii financiare importante, potrivit GQIndia.

Fie că urmăresc astrologia sau o resping direct, cercetarea a constatat că majoritatea miliardarilor de top din lume au același semn zodiacal.

Iată care sunt cele 3 semne zodiacale cu cele mai mari șanse de a fi miliardar

 


Pe baza cercetărilor lor, Cashfloat a constatat că majoritatea miliardarilor lumii sunt Balanțe. Potrivit raportului, 32 dintre cei 286 de miliardari de pe listă - ceea ce reprezintă 12% - aparțineau semnului zodiacal Balanță. Pentru cei neavizați, persoanele născute între datele de 22 septembrie și 23 octombrie sunt Balanțe, care este al șaptelea semn astrologic din zodiac. Printre miliardarii cu acest semn zodiacal se numără Ralph Lauren, un simbol al modei (valoare netă de 7,4 miliarde de dolari), omul de afaceri italian Giovanni Ferrero (valoare netă de 38,5 miliarde de dolari), Kenneth C. Griffin, proprietarul Citadel LLC (35,4 miliarde de dolari) și filantropul Alice Walton (valoare netă de 66,1 miliarde de dolari).

 

După Balanță, cei care aparțin semnului zodiacal Pești au cele mai mari șanse să devină miliardari. Studiul Cashfloat a constatat că 11% dintre cei mai mari miliardari din lume, 29 din cei 286, sunt Pești. Printre aceștia se numără Bernard Arnault, directorul general al LVMH, care, împreună cu familia sa, are o avere netă de 184,6 dolari, proprietarul NewsCorp, Rupert Murdoch (pe care Logan Roy din "Succession" se bazează în mare măsură), care, împreună cu familia sa, are o avere netă de 17,2 miliarde de dolari și fondatorul Dell Technologies, Michael Dell (cu o avere netă de 70,7 miliarde de dolari).

 

În afară de Balanță și Pești, cei care aparțin semnului zodiacal Taur au, de asemenea, șanse de a încasa o tonă de bani. Studiul a constatat că 10% dintre cei mai mari miliardari din lume aparțin acestui semn zodiacal. Co-fondatorul META Mark Zuckerberg, care are o avere netă de 106,1 miliarde de dolari, este Taur.

Capricornul, care, întâmplător, este semnul zodiacal al președintelui executiv al Amazon, Jeff Bezos, este cel mai puțin probabil să fie miliardar. Potrivit raportului Cashfloat, dintre cei 286 de miliardari din întreaga lume, 9% erau Leii, 8% Berbeci, 8% Fecioare, 8% Gemeni, 7,5% Vărsători, 7,5% Rac, 7,5% Săgetător, 7,5% Săgetător, 6% Scorpion și 5,5% Capricorn.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel